Antena Căutare

Spiritualitate? Eh, da! Cruduța, ajunsă într-un templu budist: "Pot să meditez și singură, când sunt în jacuzzi, nu acolo, pe uscat”

Startul cursei din Laos, cea de-a doua destinație a Drumului Dragonului din "Asia Express" a început într-un mod relaxant pentru cele 12 vedete rămase în concurs. 

Startul cursei din Laos, cea de-a doua destinație a Drumului Dragonului din "Asia Express" a început într-un mod relaxant pentru cele 12 vedete rămase în concurs.

Cu toții au luat parte la o ceremonie de binecuvântare a zilei, care i-a impresionat pe unii dintre ei. Dar doar pe unii. În timp ce Lora a simțit energia pozitivă și s-a relaxat, Daniela Crudu a bombănit de zor.

Dincolo de barierele culturale și religioase, se pare că Daniela a găsit totuși un lucru în comun cu cei care practică budismul atunci când a fost nevoită, la prima probă din Laos, să... mediteze, alături de Vica: "Nu simt că mă ajută la nimic. Pot să meditez și singură, când sunt în jacuzzi, nu acolo...pe uscat”.

După această experiență, începe cursa. Prima din Laos. Vedetele pornesc în ordinea în care au ajuns la final în ultima probă din Vietnam. Dorian și Luminița și-au primit și pedeapsa: nu au voie să vorbească absolut deloc!

Bun venit în Laos! Drumul Dragonului din "Asia Express" continuă la cald! Concurenții au dat hainele jos: „Mă ... ”Din momentul acesta, nu mai ai voie să vorbești!” Dorian Popa și Luminița trec prin prima probă din Laos fără să se poa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x