Antena Căutare

Carmen Grebenișan este aproape gata de nuntă! Și-a găsit nașii la „Asia Express”, sezonul 3! Video

Carmen Grebenișan este aproape gata de nuntă. Și-a găsit nașii la „Asia Express”, sezonul 3, după ce doi dintre rivalii ei de pe „Drumul Comorilor” s-au oferit să o cunune.

Mai exact, Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, i-au spus lui Carmen Grebenișan, în direct, la „Răi da' Buni” , că îi pot fi ei nași, atunci când își va găsi sufletul pereche.

Discuția a porit de la faptul că Adda a recunsocut că îl apreciază pe Cătălin Rizea, deoarece îi este „sprijin” în cele mai grele momente – cum a fost cel în care ea a suferit un atac de panică, în „Asia Express”, sezonul 3, la o cursă pentru ultima șansă.

Adda a făcut un atac de panică! Apele învolburate au terifiat-o pe concurentă! „Dau cu vâsla de pământ, calmează-te”

„Eu fără Cătălin nu aș fi reușit să trec peste această cursă. M-am gândit înainte să intră, în caiac că plecăm acasă, că nu vreau să mor. Eu sunt foarte panicoasă și mă pierd foarte repede. Câtă este sprijinul meu, mereu”, a spus Adda.

„Putem să fim noi nași!”, i-a spus Adda lui Carmen Grebenișan.

Lia Bugnar, după ce le-a „săpat” pe Carmen Grebenișan și Alina Ceușan la „Asia Express”, sezonul 3. De ce nu le-a cerut ... Un nou personaj își face apariția în Asia Express! Irinel Columbeanu, "handicapul" care îi va însoți pe Alex A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x