Antena Căutare

Un nou personaj își face apariția în Asia Express! Irinel Columbeanu, "handicapul" care îi va însoți pe Alex Abagiu și Radu

În etapa precendentă, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț au fost la un pas de eliminare, iar acum, în cea de-a patra etapă, cei doi au mic handicap. Astfel, Drumul Comorilor avansează cu pași repezi spre cea de-a patra etapă, iar cele 8 echipe rămase în cursa Asia Express, sezonul 3, vor avea noi provocări inedite de dus la bun sfârșit.

După ce Alex Abagiu și Radu au fost salvați de ancora verde, deși au pierdut cursa pentru ultima șansă în fața lui Dan și Florin Ristei și a echipei formată din Adda și Ionuț, băieții pleacă în noua cursă cu un handicap.

În peisajul din Filipine apare o prezență nouă, un pesonaj cunoscut în peisajul media din România, care îi va însoți pe Alex și pe Radu în următoarea bătălie.

Este nimeni altul decât Irinel Columbeanu, "handicapul" sau "comoara" competiției?

Carmen Grebenișan este aproape gata de nuntă! Și-a găsit nașii la „Asia Express”, sezonul 3! Video... Prima "delicatesă" de mâncat pentru concurenții "Asia Express"! Castraveții de mare i-au opripilat: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x