Antena Căutare

Ce a pățit Sorin Bontea, după câștigarea trofeului Asia Express! Răzvan Fodor: „L-am găsit așa”

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat sezonul 3 al emisiunii Asia Express, reușind astfel să punâ mâna pe premiul de 30.000 de euro. Totuși, puțini știu ce s-a întâmplat la scurt timp după marea victorie.

Ce a pățit Sorin Bontea, după câștigarea trofeului Asia Express! Răzvan Fodor: „L-am găsit așa”
Sorin Bontea și Răzvan Fodor, la Asia Express

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au luptat misiune după misiune și au reușit să ajungă în marea finală Asia Express, sezonul 3.

Au câștigat un premiu de 30.000 de euro, dar și amintiri de neuitat, adunate pe Drumul Comorilor! Bucuria a fost atât de mare, încât Răzvan Fodor a fost îngenunchiat de fericire!

citește și: Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

Milioane de români s-au uitat la marea finală Asia Express și au urmărit cu sufletul la gură deznodământul.

Mulți au crezut că, după toate chinurile îndurate, Sorin Bontea și Răzvan Fodor vor da o petrecere pe cinste și se vor răsfața din plin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare totuși că adevărul a fost cu totul altul! Pe pagina sa de Facebook, Răzvan Fodor a dezvăluit ce a pățit colegul său de echipă, Sorin Bontea, chiar imediat după finala Asia Express.

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express. O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan.

La capătul Drumului Comorilor este premiul de 30.000 de euro, la care au aspirat toți cei 18 concurenți.

citește și: Ștefania de la Asia Express e o bombă sexy în bikini! Cum arată logodnica lui Speak

Telespectatorii au savurat o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei au tins cote maxime.

citește și: Speak, anunț bombă despre nunta cu Ștefania, la Asia Express! Ce i-a dezvăluit concurentul Ginei Pistol

Au fost nouă echipe la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3, iar aceea este cea formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe au dat tot ce au avut mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express. La final, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat.

Cum arată Adda de la Asia Express în costum de baie! Imaginile ce au pus fanii pe jar... Cum au ajuns Sorin Bontea și Răzvan Fodor să se autointituleze "Reactoarele 3 și 4". Povestea poreclelor câști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x