Antena Căutare

Ce ai ratat aseară la "ASIA EXPRESS": Concurenţii au dat cu dalta şi ciocanul, au dansat de fericire, au intrat într-un labirint, iar o echipă a fost eliminată. Ultima zi în Cambodgia le-a dat mari bătăi de cap

Aventura "Asia Express" se apropie, cu pași repezi de ultima destinație: Thailanda, țară în care doar trei echipe vor parcurge ultimii kilometri din Drumul Dragonului.

Aventura "Asia Express" se apropie, cu pași repezi de ultima destinație: Thailanda, țară în care doar trei echipe vor parcurge ultimii kilometri din Drumul Dragonului.

Echipele, nevoite să sculpteze sigla "Asia Express". Cu sânii la înaintare, Crudu a dat cu dalta și ciocanul: "Dar ce-s eu, Brâncuși?"

O altă misiune pune la încercare dexteritatea și rapiditatea vedetelor, care au de sculptat emblema ,,Asia Express” în piatra. Prima echipă care ajunge la locul cu pricina este formată din Daniela Crudu și Vica Blochina. În aparență simplă, proba le-a dat mari bătăi de cap fetelor, căci localnicii care păstrează următorul indiciu își doresc să vadă o sculptură finisată perfectă.

Astfel, Cruduța se pune pe treabă! Ia dalta și ciocănelul și pare că-i place. Ba chiar știe și de Brâncuși. Eheee, meserie, nu glumă: "Ne-a chinuit omul ăla..."

Ana și Raluka au dansat de fericire! Ultimul joc din Cambodgia le-a adus prima amuletă: "E minunat să câștigi!"

Ultimul joc al amuletei a adus o premieră la "Asia Express"! Ana și Raluka au câștigat pentru prima dată, iar bucuria a fost pe măsură.

Misiunea a fost dificilă, căci vedetele au fost nevoite să reconstruiască un puzzle contracronometru, dar imaginea asemănătoare a pieselor i-a cam bulversat: ,,Dacă nu nimerești ultima piesă, este clar că ai greșit și ești nevoit să o iei de la început", s-a plâns Andrei.

Cea de-a doua echipă care a finalizat puzzle-ul a fost cea formată din Liviu și Andrei, băieții care s-au bucurat enorm de reușita fetelor câștigătoare.

Aventura "Asia Express" a luat forma unui adevărat labirint! Prima parte a misiunii de la templu le-a dat mari bătăi de cap concurenţilor!

Indicii de găsit, răbdare, atenție și nervi întinși la maximum, totul pentru o miză uriașă: pașaportul de trecere către Thailanda, căci doar trei dintre echipe vor merge mai departe în următoarea țară din Drumul Dragonului.

Jocul a început diferit, căci cutia neagră care stabilește soarta concurenților a dezvăluit, de data aceasta încă de la început, un Dragon Roșu, ceea ce înseamnă că doar trei echipe vor obține ,,pașaportul” de trecere către Thailanda.

Lora și Ionuț Ghenu au părăsit competiția! În Thailanda, ultima destinație din Drumul Dragonului, ajung TREI ECHIPE!

Ultima misiune din Cambodgia s-a lăsat cu o eliminare, aspect știut încă de la începutul ediției, când Gina Pistol a arătat cutia neagră, ce conținea un dragon roșu. Lora și Ionuț Ghenu părăsesc "Asia Express" cu ochii în lacrimi și cu îmbrățișări din partea colegilor.

Formula de start în Thailanda numără, așadar, TREI ECHIPE: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Raluka și Ana Baniciu și Vica Blochina și Daniela Crudu.

Lora și Ionuț Ghenu au părăsit competiția! În Thailanda, ultima destinație din Drumul Dragonului, ajung TREI ECHIPE!... Cursa "Asia Express", din ce în ce mai nebună! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, "săltați" de poliț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x