Antena Căutare

Lora și Ionuț Ghenu au părăsit competiția! În Thailanda, ultima destinație din Drumul Dragonului, ajung TREI ECHIPE!

Aventura "Asia Express" se apropie, cu pași repezi de ultima destinație: Thailanda, țară în care doar trei echipe vor parcurge ultimii kilometri din Drumul Dragonului.

Aventura "Asia Express" se apropie, cu pași repezi de ultima destinație: Thailanda, țară în care doar trei echipe vor parcurge ultimii kilometri din Drumul Dragonului.

Ultima misiune din Cambodgia s-a lăsat cu o eliminare, aspect știut încă de la începutul ediției, când Gina Pistol a arătat cutia neagră, ce conținea un dragon roșu. Lora și Ionuț Ghenu părăsesc "Asia Express" cu ochii în lacrimi și cu îmbrățișări din partea colegilor.

Lora și Ionuț Ghenu au părăsit competiția! În Thailanda, ultima destinație din Drumul Dragonului, ajung TREI ECHIPE!

Formula de start în Thailanda numără, așadar, TREI ECHIPE: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Raluka și Ana Baniciu și Vica Blochina și Daniela Crudu.

"Asia Express" continuă! Săptămâna viitoare vă dă întâlnire în însorita Thailanda! 20 fix, luni și marți, Antena 1!

Aventura "Asia Express" a luat forma unui adevărat labirint! Prima parte a misiunii de la templu le-a dat mari... Ce ai ratat aseară la "ASIA EXPRESS": Concurenţii au dat cu dalta şi ciocanul, au dansat de fericire, au intra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x