Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au fost eliminați în ediția 29 din Asia Express - Drumul Zeilor, sezonul 7. La scurt timp de la aflarea veștii că părăsesc emisiunea, actorii nu s-au putut abține și au transmis mesaje emoționante pe rețelele sociale.

Galerie
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au fost eliminați în ediția 29 din Asia Express - Drumul Zeilor, sezonul 7 | Antena 1

Ultima etapă din Malaezia a avut un deznodământ trist pentru Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu. Deși au făcut tot ce au putut la cursa pentru ultima șansă, aceștia nu au reușit să fie mai rapizi decât celelalte două echipe.

Așadar, prima pereche ce a obținut două bilete către următoarea țară de pe traseu a fost formată din Nicolai Tand și Sorin Brotnei. Aceștia au dovedit încă o dată cu locul lor este în competiția de pe Drumul Zeilor.

Citește și: Ce a transmis soția lui Cosmin Vîjeu după ce actorul și Adi Nartea au fost eliminați de la Asia Express. Unde se află cuplul acum

Cea de-a doua echipă salvată de la eliminare a fost formată din Mane și Ioana State. Aceștia s-au bucurat foarte tare când au aflat că își vor continua experiența din Asia Express, sezonul 7. Așadar, Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au fost nevoiți să părăsească emisiunea. Ei au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, iar Zeul a fost roșu.

Articolul continuă după reclamă

Ce mesaj a transmis Adrian Nartea pe rețelele sociale după eliminarea de la Asia Express, sezon 7

Adrian Nartea a postat un mesaj emoționant după eliminarea sa de la Asia Express, în care a reflectat asupra experienței trăite alături de colegul său, Cosmin Vîjeu. A evidențiat într-un mod subtil că, deși nu au câștigat trofeul, considera că au câștigat prietenii, amintiri și lecții valoroase.

„A fost o călătorie! Cu bune, cu rele dar, cu ceva ce voi ține în mine toată viața mea. O lecție atât de mare din care încă învăț amintindu-mi puțin câte puțin de fiecare zi, mult după ce m-am întors! O lecție despre umilință, despre umanitate și despre cât de frumoși suntem ca oameni și cum avem aceleași valori și același zâmbet indiferent de cultură, religie și avuție. Important e să ai sufletul deschis și sincer. Iar ajutorul pe care îl oferi celor de lângă tine, nu îl faci pentru ei/ele ci, pentru sufletul tău. Așa devii mai nobil! Despre asta e vorba, e atât de simplu și uităm atât de repede de asta! Mulțumesc din tot sufletul meu lui @cosminvijeu că m-a suportat și m-a susținut și mi-a dat încredere în mine! Mulțumesc tuturor! Sunt mai nobil, mai înțelept și cu siguranță mai umil față de toată aventura asta ce se numește viață în sensul cel mai mare și frumos posibil!
Cu zâmbet larg, ma înclin, “Pe drumul zeilor la #AsiaExpress!”, a scris actorul, vizibil emoționat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui Adrian Nartea a generat o mulțime de like-uri și reacții din partea fanilor. Se pare că actorul a fost susținut de mulți telespectatori în aventura de pe Drumul Zeilor.

Citește și: Asia Express, sezonul 7. Cosmin Vîjeu a izbucnit în lacrimi și a plecat de la careu. Ce s-a întâmplat, chiar înainte de votare

„Fără trofeu, dar câștigători!”, „Felicitări pentru tot!”, „Îmi pare sincer rău, vă vedeam câștigătorii acestui sezon. Felicitări pentru echilibrul psihic și pentru bunul simț” sau „Respect! Doi prieteni buni. Două caractere pe cinste. Doi luptători. Echipa noastră preferată din acest sezon”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Ce a transmis soția lui Cosmin Vîjeu după ce actorul și Adi Nartea au fost eliminați de la Asia Express. Unde se află cu... Prima reacție a lui Cosmin Vîjeu, după ce a fost eliminat de la Asia Express alături de Adrian Nartea. Ce mesaj a transm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x