Căutare Live

Ce NU s-a văzut la TV în "Asia Express". Dorian Popa și mama lui, Luminița, fascinați de izvoarele fierbinți din Laos

Până în acest moment, concurenții au cunoscut culturile a două țări - Vietnam și Laos, au descoperit peisaje incredibile, au dormit în casele unor localnici total necunoscuți și s-au lovit de situații limită.

Până în acest moment, concurenții "Asia Express" au cunoscut culturile a două țări, Vietnam și Laos, au descoperit peisaje incredibile, au dormit în casele unor localnici total necunoscuți și s-au lovit de situații limită.

Obiceiurile asiaticilor i-au îngrozit, adesea, însă peisajele au fost, de departe, atracția principală, mai ales în cea de-a doua țară, în Laos.

Dorian Popa și mama lui, Luminița, sunt fascinați de izvoarele fierbinți din Laos și de peisajele asiatice: ”E prima dată când mă bucur că am oprit mașina. A fost atât de frumos că nu am regretat niciun minut”.

Până acum, după șase ediții pline de suspans și adrenalină, două echipe au părăsit competiția: cea formată din Marian și Corina Dragulescu și frații Moroșanu.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 10 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Ce NU s-a văzut la TV în "Asia Express". Liviu și Andrei, cu nervii la pământ la autostop: ”Bă, băiatule, a op... Ce NU s-a văzut la TV în "Asia Express". Frații Moroșanu au parte de aventura vieții în Laos! Au mers în remor...
Ultimele știri