Antena Căutare

Adrenalină, panică, lacrimi, emoţii, suspans şi multă tensiune! Cea mai dură competiţie a mai eliminat o echipă. "Asia Express" continuă: "Mi-a fost frică"

Drumul lung al vedetelor care au acceptat provocarea ,,Asia Express” a continuat in Laos, în cea de-a doua competițite din noua destinație. Probele, însă, au fost din ce în ce mai dificile. 

Drumul lung al vedetelor care au acceptat provocarea ,,Asia Express” a continuat in Laos, în cea de-a doua competițite din noua destinație. Probele, însă, au fost din ce în ce mai dificile.

Vedetele pornesc într-o nouă aventură, printr-o zonă mai sălbatică, unde fizicul și psihicul sunt testate în fiecare moment. Cei 12 concurenți sunt puși față în față cu situații pe care nu le-au mai întâlnit până acum.

”Morți, copți, trebuie să dăm tot!”, spune la începutul cursei Cătălin Moroşanu. Din nou, transportul se dovedește a fi una dintre cele mai mari provocări pentru echipe. Autostopul, chinul aventurii din "Asia Express".

”Am făcut spume la gură! Sunt moartă!” Vica nu mai rezistă și îi trimite un mesaj "de dulce" lui Vârciu: ”Să vă aprind lumânările pe invers, bă!”

Cel de-al doilea traseu din Laos, actuala destinație "Asia Express", măsoară 100 de kilometri, iar cele 12 vedete rămase în cursă trebuie să treacă prin numeroase provocări.

Din nou, transportul le pune mari probleme echipelor, care caută de zor o mașină. Numai că punctul de plecare a fost același și, ce să vezi? S-au cam 'bătut" pe mașinile care treceau.

Din fața Vicăi și a Danielei a plecat o mașină care-i transporta pe Liviu și Andrei. Înfuriate de norocul celor doi, Vica Blochina le-a cam zis câte ceva "de dulce" băieților:

”Am făcut spume la gură! Sunt moartă...”, spune Cruduța, iar Vica Blochina nu mai rezistă și îi trimite un mesaj deocheat pentru Vârciu: ”Să vă aprind lumânările pe invers!”

Proba curajului suprem! Vedetele au prins țipari cu mâinile goale, iar panica s-a instalat: "Electrocutează, eu nu intru acolo"

Panică în Laos, în cea de-a doua probă la care sunt supuse vedetele "Asia Express"! Cele șase echipe rămase în concurs ajung în fața unei provocări inedite: aceea de a prinde, cu mâinile goale, țipari ce se ascund într-o apă măloasă.

Misiunea presupune ca fiecare echipă să prindă câte cinci țipari, pe care să îi pună într-un coș și să îi transporte către următorul punct de control. Și ce să vezi? Dacă unii s-au conformat, alții s-au enervat, dar au fost și concurenți care au căutat soluții, în așa fel încât să nu atingă viețățile ciudate.

Reacțiile au fost dintre cele mai ciudate și amuzante! Acest tip de pește de apă dulce are o piele osoasă și foarte alunecoasă și este considerat o delicatesă de către localnicii din Laos, care îl mănâncă drept gustare.

"Nu am mai văzut în viața mea, chiar nu știam cum arată țiparii”, afirmă Andrei Ștefănescu, atunci când află ce are de făcut.

Într-o căldură toropitoare, cu picioarele în apa mâloasă, Dorian este primul care reușește să strângă vietătile și să plece mai departe în cursă: "Sunt ca niște șerpi de apă. Important e să te apropii cât mai mult de ei, să faci mâna clește și să-i prinzi", explică acesta.

Momente de panică la "Asia Express"! Lora a căzut de pe bicicletă și a urlat de durere: "Mi-am rupt piciorul!"

După ce fiecare echipă a fost nevoită să o asambleze înainte de a pleca la drum, vedetele au pornit pe traseul muntos până la destinație.

Unii se pricep mai mult, alții mai puțin, dar cursa contracronometru i-a motivat pe fiecare să se autodepășească. Dorian a pedalat cu două rucsacuri în spate, iar mama lui, Luminița, s-a urcat pentru prima oară pe bicicletă după douăzeci și cinci de ani.

Vica, neștiind să meargă pe bicicletă a trebuit să găsească o modalitate de a îndeplini proba. A găsit un scuter.

Drumul, însă, a fost cu mari probleme pentru Lora și Ionuț Ghenu. Lora a căzut și s-a lovit grav la genunchi, fiind la un singur pas de a renunța la competiție: "Când am văzut că a căzut m-am speriat foarte tare. Eu am o singură limită...Lora și ce i se întâmplă ei”.

Cu lacrimi în ochi, extrem de speriată, Lora a fost examinată, iar piciorul ei este în regulă: "Era terenul foarte accidentat, pietrele foarte mari și mergeam mult prea rapid pentru genul acela de drum. Dar eu nu vreau să renunț”, mărturisește concurenta.

Vârciu își pune mâna la ochi! Emoții mari pe șosea, în mașina unui vitezoman: ”Mi-a fost frică. Mergea foarte tare. Avea 200 de km/h! Dacă punea frână, ajungeam primii la finish!”

Adrenalină, suspans, nervi și tensiune, dar și experiențe de neuitat, în Laos, la "Asia Express". Ultimele minute din cursa către victorie le-a dat emoții mari lui Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

După ce fac, desigur, autostopul pentru a ajunge la destinație, băieții au parte de emoții mari pe șosea, în mașina unui vitezoman.

”Mi-a fost frică. Mergea foarte tare. Avea 200 de km/h! Dacă punea frână, ajungeam primii la finish!”, spun cei doi, care n-au ajuns primii, fiind devansați de echipa Lora și Ionuț Ghenu. Nu-i nimic, băieți, e foaaarte bine!

Dragonul a decis: A fost ROȘU în cutia neagră! Echipa Moroșanu a fost eliminată din concurs

Drumul lung al vedetelor care au acceptat provocarea ,,Asia Express” a continuat în Laos, în cea de-a doua competițite din noua destinație. Probele, însă, au fost din ce în ce mai dificile, iar la finalul ediției cu numărul șase s-a lăsat cu o despărțire.

Dragonul din cutia neagră a fost ROȘU, iar echipa Moroșanu a fost eliminată din concurs. Cătălin Moroșanu și fratele său, Claudiu, au ajuns ultimii la punctul de întâlnire cu Gina și, în plus, au fost nominalizați pentru eliminare de echipa Lora și Ionuț Ghenu.

"Asta a fost, am dat totul. Nu suntem supărați că am fost nominalizați. Aceasta este o competiție", au spus cei doi, la final. Cealaltă echipă aflată în pericol de eliminare, Ana și Raluka, se salvează de data aceasta.

Experiențe care i-au smuls lacrimi! Liviu Vârciu a aflat ce-i sărăcia, în Asia Express: ”Am plâns. Au pus pe masă un bol... Lora a lăsat deoparte ruşinea şi a trecut la... băut! Concurenții de la Asia Express s-au luat la întrecere: ”: "Ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x