Antena Căutare

Cine e Victor Slav de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce dezvăluire neașteptată a făcut concurentul

Victor Slav și iubita lui, Selina, au decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7. Descoperă ce dezvăluiri au făcut cei doi, înainte de-a pleca pe Drumul Zeilor.

colaj foto cu victor slav si selina iubita lui, si poza cu sigla asia express sezonul 7 Galerie
Victor Slav participă împreună cu iubita lui, Selina, la America Express sezonul 7 | Antena 1

Drumul Zeilor va trece prin Thailanda, Malaezia și Indonezia și va alinia la linia de start nouă echipe, la Asia Express sezonul 7. Una dintre echipele care au acceptat această provocare este și cea formată din Victor Slav și iubita lui, Selina.

Descoperă în rândurile de mai jos ce a declarat Victor Slav înainte de-a pleca pe Drumul Zeilor, la America Express sezonul 7.

Cine e Victor Slav de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce a dezvăluit despre participarea sa la show-ul de la Antena 1

Victor Slav s-a făcut remarcat în showbizul românesc atât ca model, cât și ca vedetă de televiziune. S-a născut pe 5 iunie 1980 și are în prezent vârsta de 43 de ani.

Citește și: Cine e Selina de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Care e numele din buletin și cu ce se ocupă iubita lui Victor Slav

A prezentat rubrica meteo, dar a fost și prezentator al unor emisiuni dedicate dansului sau frumuseții. În plus, pe acesta l-am putut vedea și în sezonul 5 al emisiunii Splash! Vedete la apă, de la Antena 1.

Deși a dezvăluit atunci că îi este teamă de apă, concurentul și-a învins frica și a demonstrat că este curajos. Acest lucru cu siguranță îl va ajuta pe Drumul Zeilor, de la America Express sezonul 7. Tot la Antena 1 am putut să îl vedem în sezonul 2 al emisiunii Stand Up Revolution, atunci când a uimit juriul cu numărul său.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Victor Slav a fost căsătorit între 2013 și 2014 cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fiică. El a absolvit Academia de Studii Economice din București, însă televiziunea a rămas marea sa iubire.

El participă împreună cu iubita lui, Selina, alături de care speră că va trăi din plin experiența de pe Drumul Zeilor.

Ce spune Victor Slav despre Asia Express sezonul 7, de la Antena 1

Iată mai jos ce a declarat Victor Slav despre participarea sa la Asia Express sezonul 7:

„Asia Express continuă!!! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât si reciprocă şi sperăm ca odată cu această aventură să evoluam frumos ( fizic şi psihic🤣) Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaaar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situatie, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi. Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal şi bineînţeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… şi apropo de psihic- sper să plecăm întregi la cap😂Toată lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim de fapt pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri. Ştii vorba aia - socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg - cam asta simţim şi noi acum. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!”, a declarat el, împreună cu iubita lui, Selina.

Gestul înduioșător făcut de Adrian Nartea pentru familie, înainte de Asia Express. Ce „suvenir” neobișnuit a luat pe Dru... Cine e Betty Salam de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce dezvăluire complet neașteptată a făcut înainte de pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x