Antena Căutare

Cea mai ușoară sarcină pentru Cruduţa! Să facă schimb de pantaloni cu un trecător: "Îi plăcea nebunului că îi dau izmenele jos!"

Ultimele provocări din Laos s-au lăsat cu numeroase aventuri pe tărâmul asiatic, iar concurenții se pregătesc intens de noua destinație, Cambodgia. Vestea tristă a venit atunci când, din cutia neagră, Gina Pistol a scos un dragon roșu, ceea ce a însemnat eliminarea unei echipe. Dorian Popa și Luminița au fost cei care au părăsit competiția.

Ultimele provocări din Laos s-au lăsat cu numeroase aventuri pe tărâmul asiatic, iar concurenții se pregătesc intens de noua destinație, Cambodgia. Vestea tristă a venit atunci când, din cutia neagră, Gina Pistol a scos un dragon roșu, ceea ce a însemnat eliminarea unei echipe. Dorian Popa și Luminița au fost cei care au părăsit competiția.

Ultimul traseu prestabilit din Laos a impus ca fiecare echipă să îndeplinească pe drum câte trei sarcini dintr-o listă primită. Astfel, concurenții au fost puși în situația de a face schimb de pantaloni cu un trecător, de a bărbieri la frizerie doi localnici, de a servi mâncare într-un restaurant pentru patru clienți sau de a se relaxa într-un hamac. Totul, contra cronometru.

Vica Blochina și Daniela Crudu au făcut senzație atât în restaurant, unde s-au înțeles de "minune" cu clienții, dar mai ales atunci când și-au schimbat pantalonii cu unii ai trecătorilor. Crudu s-a înfipt, nu glumă!

"Îi plăcea nebunului că îi dau izmenele jos! Dacă nu erau camerele de filmat...", a chicotit Daniela care, în același traseu a făcut topless în remorca unei camionete.

Astfel, în Cambodgia ajung Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vică Blochina şi Daniela Crudu. Raluka şi Ana Baniciu. Ei sunt cei opt aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro de la ASIA EXPRESS.

,,Asia Express”, lider de audiență și marți seară: Dorian Popa și mama sa au fost eliminați, jocul continuă cu 4 echipe ... "Camerele l-au oprit să treacă la treabă, îţi dai seama"! Cruduţa s-a dat, fără ruşine, la un localnic, la &qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x