Antena Căutare

Ce ai ratat din Episodul 8 Asia Express. Ultima cursă din Laos i-a scos din concurs pe Dorian Popa și Mamișor

În cea de-a opta ediție, echipele au plecat în ultima cursă din Laos în formulă inițială. Ana Baniciu și Raluk au fost în pericol de eliminare în ediția anterioară, astfel că au primit un handicap, fiind nevoite să transporte pe tot parcursul zilei un recipient cu pește fermentat, preparatul care le-a dat bătăi de cap concurenților.

În cea de-a opta ediție Asia Express, echipele au plecat în ultima cursă din Laos în formulă inițială. Ana Baniciu și Raluk au fost în pericol de eliminare în ediția anterioară, astfel că au primit un handicap, fiind nevoite să transporte pe tot parcursul zilei un recipient cu pește fermentat, preparatul care le-a dat bătăi de cap concurenților.

Una peste alta, ultimele provocări din Laos s-au lăsat cu numeroase aventuri pe tărâmul asiatic, iar concurenții se pregătesc intens de noua destinație, Cambodgia. Vestea tristă a serii a venit atunci când, din cutia neagră, Gina Pistol a scos un dragon roșu, ceea ce a însemnat eliminarea unei echipe. Dorian Popa și Luminița au fost cei care au părăsit competiția.

Ce ai ratat din Episodul 8 Asia Express. Ultima cursă din Laos i-a scos din concurs pe Dorian Popa și Mamișor

Sarcinile ultimei zilei din Laos n-au fost deloc ușoare, iar Amuleta de 1000 de euro a ajuns, din nou, la Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Cuplurile au fost nevoite să învețe o parte din limbă, cultura și dansul lao.

Seara de dans şi cântece laoţiene a fost senzație! Liviu şi Andrei au încins atmosfera. S-a cântat "De ce ai semnat, de ce ai semnat? Să stai nemâncat?!", dar și celebrul hit "Ochii tăi" de la L.A.

Ce ai ratat din Episodul 8 Asia Express. Ultima cursă din Laos i-a scos din concurs pe Dorian Popa și Mamișor

Astfel, în Cambodgia ajung Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vică Blochina şi Daniela Crudu. Raluka şi Ana Baniciu. Ei sunt cei opt aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro de la ASIA EXPRESS.

Ultimul punct din Laos, de netrecut pentru echipa Dorian şi Luminiţa! Dragonul a fost ROŞU, iar cei doi sunt eliminaţi:&... ,,Asia Express”, lider de audiență și marți seară: Dorian Popa și mama sa au fost eliminați, jocul continuă cu 4 echipe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x