Antena Căutare

Certuri între Liviu și Andrei, o Vica pe punctul de a claca, dar și un DRAGON VERDE care a păstrat formula de trei echipe în "Asia Express"

După mai bine de o lună și jumătate pe care au petrecut-o pe teritoriul a patru țări diferite, cele trei echipe rămase în concursul "Asia Express" par să resimtă din de în ce mai mult epuizarea fizică. Însă niciuna dintre ele nu se lasă!

După mai bine de o lună și jumătate pe care au petrecut-o pe teritoriul a patru țări diferite, cele trei echipe rămase în concursul "Asia Express" par să resimtă din de în ce mai mult epuizarea fizică. Însă niciuna dintre ele nu se lasă!

Pentru că noua regulă spune că ultimii care ajung sunt în pericol de eliminare, Vica şi Daniela depind de DRAGON. Ultima veste a fost adusă de prezența dragonului verde în cutia neagră, ceea ce a făcut ca formula să se păstreze. Astfel, Vica Blochina și Daniela Crudu, aflate în pericol de eliminare, au fost salvate.

Dragonul din cutia neagră a fost VERDE, spre dezamăgirea Vicăi. "Nu mai pot, nu mai rezist... Sincer. Eu realizez că suntem foarte aproape de finală, dar sunt şi realistă. Îmi dau seama că totul depinde de noroc", spune concurenta.

Oboseala fizică, dar mai ales cea psihică și-a spus cuvântul și în cea mai unită echipă din concurs. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au certat în plină stradă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doar 600 de kilometri ne mai despart de punctul final, iar probele au fost din ce în ce mai grele.

Una dintre cele mai dure probe de până acum i-a dus pe concurenți în rigul de box, la propriu. Aceștia au fost echipați corespunzător și, în ciuda faptului că au avut la dispoziție echipament de protecție, concurenții au luat în serios rolul din ringul de box și și-au atacat adversarul dur. Cei mai buni și-au însușit victoria.

Lupta pentru MARELE premiu de la "Asia Express", pe ultima sută de metri! Vica si Daniela, echipa salvată de D... Dragonul Verde trimite toate cele trei echipe în semifinala ,,Asia Express”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x