Antena Căutare

Cine este soțul Andreei Samson, concurenta Asia Express, sezonul 7. Cei doi au împreună doi copii

Andreea Samson face echipă cu Anca Țurcașiu în sezonul 7 Asia Express – Drumul Zeilor.

Galerie
Andreea Samson este căsătorită cu Andrei Țifrea. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii, pe Arthur și Agatha. | A1

Andreea Samson este o actriță foarte îndrăgită de public, pe care foarte mulți o cunosc din piese de teatru și din serialele în care a apărut la TV.

Cu toate acestea, în afara carierei de actriță, Andreea Samson este o fire discretă, care își trăiește viața personală departe de lumina reflectoarelor și ochii curioșilor.

Cine e soțul Andreei Samson, concurenta de la Asia Express

Dacă pe ea a cunoscut-o acum mai multă lume o dată cu participarea sa la Asia Express – Drumul Zeilor, puțini știu cum arată soțul ei.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Începe etapa a 2-a pe Drumul Zeilor, la Asia Express.Tensiuni puternice între echipe. Adi Nartea:”La autostop, eram care pe care!”

Andreea Samson este căsătorită cu Andrei Țifrea. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii, pe Arthur și Agatha.

Când nu este pe scenă sau nu repeat pentru rolurile pe care le joacă la teatru sau pe micile ecrane, Andreea Samson este mămică cu normă întreagă, fiind foarte dedicată creșterii copiilor săi.

Chiar dacă se mândrește cu reușitele sale pe plan profesional și rolurile pe care le obține prin munca și experiența ei, Andreea prefer să-și țină copiii departe de viața publică și să nu îi expună prea mult.

Actrița postează foarte rar poze cu soțul ei și cu micuții lor, dar de câte ori o face, cei patru pictează împreună tabloul unei familii foarte frumoase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andrei Țifrea, soțul Andreei Samson, este și el artist, făcând parte dintr-o trupă de teatru de improvizație, sketch-uri, scenete și comedie, numită Urban Impro. Această trupă de teatru a pus bazele și podcastului “Podcast în lucru”, unde Andrei este moderator.

Despre micuții ei, Andreea nu poate spune decâtcă este o mămică extrem de implicată în viața celor doi micuți, Arthur fiind fiul ei mai mare, iar Agatha este mezina familiei.

Citește și: Ce mesaj a transmis Betty Salam după ce a fost la un pas de eliminare, la Asia Express. Postarea emoționantă a concurentei

„Fac, de foarte multe ori, jocuri cu Arthur. El știe foarte multe jocuri de improvizație, am și făcut în pandemie. Când ne jucăm afară cu mingea, ne aruncăm cu rime. Îl provoc mereu să gândească creativ. Iar cu Aga..încă nu, am încercat niște chestii, mai mult cântecele”, a povestit Andreea Samson într-un episod al proiectului „Podcast în lucru”.

Pare că ea și soțul ei își impart cu succes task-urile în familie pentru a putea să găsească timp și pentru ei doi.

În Asia Express, Andreea Samson face echipă cu Anca Țurcașiu, buna ei prietenă. Cele două formează una dintre cele 9 echipe de pe Drumul Zeilor, o echipă puternică, ambițioasă și competitivă.

„Acum ceva timp urmăream unul din sezoanele Asia Express și îmi spuneam că nu aș face niciodată așa ceva. Dar… niciodată să nu spui niciodată! Iată că am ajuns în acest punct, când aventura e pe cale să înceapă și îmi dau seama că de fapt mi-am dorit mereu o experiență de genul acesta.

Sunt emoționată, încrezătoare și curioasă să aflu cum este Andreea Samson în situații neașteptate, lipsită de confortul rutinei zilnice de acasă. Ştiu sigur că va fi o experiență incredibilă pentru copilul din mine, care adoră să se joace, dar și o lecție despre adaptare, curaj și empatie! Să înceapă Asia Express!”, a declarat Andreea Samson despre Asia Express înainte de începerea competiției.

Nu rata noua ediție de Asia Express – Drumul Zeilor, în această seară, de la ora 20.00 pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Citește și: Asia Express, sezonul 7. Echipele s-au bucurat că au ajuns la masaj thailandez. Concurenții nu știau ce îi așteaptă

Începe etapa a 2-a pe Drumul Zeilor, la Asia Express.Tensiuni puternice între echipe. Adi Nartea:”La autostop, eram care... Asia Express sezonul 7. Ce reacție au avut și cum s-au descurcat echipele când au aflat că trebuie să spele excremente d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x