Antena Căutare

Concurenții celui de-al treilea sezon ”Asia Express”, deja extenuați după câteva zile: ”Du-te de aici, că nu mai fac nimic!”

Asia Express continuă! În Filipine, concurenţii, prezentatorii, dar şi echipa tehnică au trecut prin ceva emoţii.

Dacă Oase a avut un deja vu când a văzut-o pe Gina, concurenţii de anul acesta au fost şocaţi de traficul din Filipine: ”Nu opreşte nimeni aici. Nu ai nici o treabă. Ce ne facem noi cu ia-mă nene!”

Pe reţelele de socializare, localnicii au pus deja fotografii cu trei dintre cele nouă echipe.

Tot la capitolul fotografii, şi organizatorii au scăpat câteva instantanee. Aşa am observat că unor concurenţi le-a pierit deja zâmbetul, iar alţii au rămas bine dispuşi în pofida greutăţilor. Să nu credeţi că doar concurenţii au avut probleme de adaptare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Competiţia s-a dovedit una extrem de grea chiar de la început. După câteva zile de filmare, concurenţii aproape că au rămas fără vlagă.

Desfăşurarea de forţe pentru cel mai dur reality show este una impresionantă. Toate emoțiile concurenților s-au amplificat atunci când drumul comorilor a intersectat un vulcan activ.

Oase ne prezintă şi îndelneticirile localnicilor. De unde am putea deduce ce probe au concurenţii. Oare s-or fi descurcat la prins peşte? Mai multe informații, în materialul video de mai sus!

S-a dat startul filmãrilor pentru Asia Express - Drumul Comorilor. Primele imagini din timpul probelor... Două tone de echipament, 200 de oameni și mii de ore de filmare! Imagini de senzație din sezonul 3 al emisiunii Asia Exp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x