Antena Căutare

„Cu cât scoți mai mult din ea, cu atât devine mai mare”. Concurenții de la Asia Express au găsit răspunsul la ghicitori

După ce au reușit să convingă șoferii să îi ducă la următorul punct de întâlnire, concurenții din ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au parte de o nouă misiune dificilă!

De data aceasta, vedetele iau grămezi de bani falși și poernesc pe un drum marcat, spre templul unde îi așteaptă Gina Pistol, pentru jocul de amuletă. Dar asta nu e tot!

GHICITORI PE DRUMUL CĂTRE TEMPLU, LA ASIA EXPRESS SEZONUL 3

Pe drum, concurenții de la Asia Express se vor opri în trei locuri, unde așteaptă niște judecători taiwanezi.

citește și: Finala Asia Express se apropie! Concurenții trebuie să se transforme în lei sau dragoni și să „colinde” orașul

Fiecare loc pregătește o ghicitoare pe măsură. Partea dificilă constă în faptul că răspunsurile trebuie desenate, fiindcă judecătorii nu știu limba engleză.

„Cu cât scoți mai mult din ea, cu atât devine mai mare”. Concurenții de la Asia Express au găsit răspunsul la ghicitori

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

La prima ghicitoare, Sorin Bontea și Răzvan Fodor trebuie să afle cine este „monstrul care trece marea, cu părul alb ca sarea”. Răspunsul corect? Norul!

citește și: Au scos la plimbare dragonul! Concurenții de la Asia Express s-au distrat pe cinste: ”Îmi exploda stomacul de râs”

Vedetele primesc alte grămezi de bani falși drept ofrande pentru templu și au mers apoi pentru a descifra următoarea ghicitoare: „Cu cât scoți mai mult din ea, cu atât devine mai mare”!

Care a fost a treia ghicitoare?

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi cum s-au descurcat vedetele!

Adda, scoasă din sărite de gestul lui Speak, la Asia Express! Concurenta a dat cărțile pe față: „Ei au tupeul ăsta”... Ultimul joc de amuletă din sezonul 3 Asia Express! Concurenții trebuie să traducă frazele din chineză în română...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x