Antena Căutare

Tu te-ai fi descurcat? Concurenţii Asia Express, nevoiţi să scrie în limba tamil! „Moldoveanco, te arunc în șanț!”

Cultura localnicilor le-a pus mari probleme vedetelor „Asia Express”. În prima misiune a ediției de duminică, concurenții au fost nevoiți să scrie și să citească în limba tamil, limbă oficială în sudul Indiei.

Cultura localnicilor le-a pus mari probleme vedetelor „Asia Express”. În prima misiune a ediției de duminică, concurenții au fost nevoiți să scrie și să citească în limba tamil, limbă oficială în sudul Indiei.

„Ca să intrați la Palatul Regal de vară Fern Hills din Ooty, aveți nevoie de o aprobare. Trebuie să scrieți în limba tamil o cerere și să i-o dați mesagerului regelui, aici de față. Așezați-vă la o masă, citiți textul în română și apoi în limba tamil, scris fonetic. Apoi încercați să găsiți semnele corespunzătoare celor 8 cuvinte tamil pe panoul din fața mesei și să scrieți corect pe hârtia regală. Asigurați-vă că ați scris corect, apoi dați-i hârtia mesagerului. Dacă el aprobă, vă puteți continua cursa către palatul regal”, a arătat mesajul Ginei pentru „simpatici”, pentru această probă.

După această provocare, doar primele două echipe vor participa la joc.

Proba a iscat mici tensiuni între Ruby și iubitul ei, Robert. „Astea sunt litere? Asta e scriere? Ei au rămas în Antichitate”, a reacționat Ruby.

Meticulozitatea lui CRBL l-a enervat pe Oase, care a desenat literele în limba tamil cu mare grijă.

Tu te-ai fi descurcat? Concurenţii Asia Express, nevoiţi să scrie în limba tamil! „Moldoveanco, te arunc în șanț!”

Jojo s-a supărat foc pe Paul Ipate, după ce el ar fi determinat-o să greșească unul dintre cuvinte.

„Alo, moldoveanco, te arunc în șanțul acesta”, i-a spus Paul Ipate parteneri lui.

Și pentru Cocuța și Bogdan proba s-a dovedit a fi una dificilă. „Cuvintele erau imposibil de reprodus și scrierea era imposibil de reprodus”, a spus și Cocuța.

Și Șerban Copoț și George Vintilă au greșit un cuvânt la această probă. „Zici că a mai scris în tamil nu știu câte scrisori”, l-a lăudat, totuși, George Vintilă pe colegul său.

„Și această misiune a fost un război al nervilor”, a izbucnit și Ana Morodan, a cărei atenție a fost distrasă de câteva fetițe localnice. „Te găsi acum dragostea pentru copii”, a certat-o Teleșpan.

Valentin Butnaru le-a dat emoții concurenților „Asia Express”! De la ce vine, de fapt, numele CRBL? - Video... „Două muște și un fluture”. Valentin Butnaru, îmbrăcat în costum, a ajuns într-o remorcă, alături de CRBL și Oase - Vide...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x