Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Asia Express

LUNI, MARTI | ORA 20.30

Atenție, se plânge! Concurenții și-au făcut declarații emoționate la Asia Express! Gina Pistol, în lacrimi. „Este fără sfârșit”

S-au vărsat lacrimi la Asia Express – Drumul Elefantului. Gina Pistol a izbucnit în plâns alături de concurenți, după ce a citit scrisori emoționante pe care coechipierii și le-au scris unii altora, cât au fost despărțiți în concurs.

S-au vărsat lacrimi la Asia Express – Drumul Elefantului. Gina Pistol a izbucnit în plâns alături de concurenți, după ce a citit scrisori emoționante pe care coechipierii și le-au scris unii altora, cât au fost despărțiți în concurs.

„Tensiunea şi rivalităţile cresc acum, pentru că suntem în actul final al penultimei etape! Înainte, aş vrea sã înţelegeţi cu câte lucruri veţi rãmâne dupã aceastã experienţã pe cât de grea, pe atât de minunatã, iar pentru asta, o sã citesc scrisorile pe care vi le-aţi scris unul altuia!”, le-a spus Gina concurenţilor, la momentul votului, înainte de a da startul cursei pentru ultima şansă.

Ruby și iubitul ei, Robert

„Urât sentiment să nu fii lângă mine, să râdem, să oprim mașini, să ne ciondănim, pentru că tu vrei stânga și eu știu că trebuie să facem dreapta. Tu mi-ai fi făcut ziua mai scurtă și mai frumoasă. Te iubesc, iubito”, a fost o parte din scrisoarea lui Robert pentru Ruby.

„Iubitule, îmi dau seama acum că nu ar fi fost nimeni mai potrivit care să îmi fie alături. Noi suntem unul – ne simțim la fel, gândim la fel. Sper că ai fost cuminte și sper să nu mă trezesc cu cineva la ușă peste câteva luni, că vă omor pe toți trei”, a fost o parte din scrisoarea lui Ruby pentru iubitul ei.

Oase și CRBL

„Dragă Edi, încă nu am reușit să te fac de râs, dar mai am timp. Prietenia noastră este ceva fără sfârșit. Ce s-a întâmplat aici întărește prietenia noastră. O să fiu mai vedetă ca tine”, i-a scris Oase lui CRBL.

„Prostule, nu mi-am dat seama până acum că ești atât de matur, când vrei. Uneori uit și rămân la momentul în care te-am cunoscut și aveai 17 ani. Când sunt cu tine, sunt relaxat, sunt eu așa cum sunt real. Cu tine nu trebuie să joc un rol pe care nu mi-l asum în realitate. Îmi ești prieten și pentru că ai curaj să mă înfrunți și când știi că ai dreptate o faci necontenit”, a fost o parte din mesajul lui CRBL pentru Oase.

Cocuța și Bogdan Boantă

„Fără tine sunt incompletă, fără tine nu am aceeași forță, același curaj, nu sunt la fel de fericită. Îți mulțumesc pentru încă o amintire minunată împreună, pe care o vom avea pentru tot restul vieții. Mi-e dor de tine de parcă ai plecat în Armată de un an”, i-a scris Cocuța lui Bogdan Boantă.

„Nu m-aș fi văzut cu nimeni altcineva în aventura asta, pentru că ești omul care îmi dă încredere, omul alături de care construiesc atâtea lucruri, de atât de mult timp. Nu mă regăsesc alături de nimeni așa cum o fac alături de tine. Trebuie să recunosc – uneori mă enervezi îngrozitor și îmi vine să te bat, dar chiar și așa, te iubesc enorm și nu pot să trăiesc fără tine”, i-a declarat și Bogdan Boantă coechipierei lui.

Ana Morodan și Teleșpan

„După ani întregi în care am fost plecați la Asia Express, nu am uitat rețeta de gin tonic perfectă pe care am inventat-o involuntar la birou. Îmi face o deosebită plăcere să te anunț că o să îți fac multe ginuri tonice, în multe dimineți, înainte să ne apucăm de treabă. (…) Universul nu ar fi putut cocheta cu o potrivire mai superbă și mai miraculoasă decât perechea noastră în această emisiune. (…) Mulțumesc din tot sufletul meu meschin că m-ai făcut familia ta. Te îmbrățișez, fă”, i-a scris, între altele, Teleșpan coechipierei lui, Ana Morodan.

„Hai, fă, te iubește mă-ta. Cât de snob ai putut să o dai! Superb!”, a reacționat concurenta.

„Telică dragă, sper că ești bine și nu ai făcut vreo criză de-a ta tembelă pe filmare. Mi-e dor de complicitatea noastră. Fără tine trebuie să fac eu autostopul. Abia aștept să te văd și am încredere enormă în tine. Pentru mine ești genial și nicio probă eșuată nu va schimba asta. Hai, pa, fă”, i-a scris Morodan lui Teleșpan.

Șerban Copoț și George Vintilă

„Te-ai dovedit a fi un adevărat tovarăș de drum. O bună parte din acest drum va fi întotdeauna legat de tine în amintirea mea”, i-a scris Șerban Copoț și George Vintilă.

„Șerbane, eu am venit mai târziu și de la început am avut nevoie de un ghid. Tu ai fost acel ghid pentru mine”, i-a scris și George Vintilă colegului său, precizând că a descoperit că are multe în comun cu el.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro