Antena Căutare

Concurenții din Asia Express, puși să mulgă bivolițe! Morodan: Nu o strânge așa de tare. O chinui! - Video

Concurenții celui mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului, au avut parte de o nouă provocare inedită – să mulgă bivolițe, pentru ca ulterior să vândă lapte, în cursa pentru ultima șansă.

Concurenții celui mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului, au avut parte de o nouă provocare inedită – să mulgă bivolițe, pentru ca ulterior să vândă lapte, în cursa pentru ultima șansă.

Concurentelor Ana Morodan și Cocuța li s-a făcut milă de bivolițele pe care trebuiau să le mulgă.

„Am simțit nevoia să o mângâi și să vorbesc cu ea, pentru că îmi era foarte milă de ea în acest context. Eu cred că orice ființă are un suflet”, a spus Ana Morodan.

„Săraca! Cred că o doare, mă!”, a spus și Cocuța.

Morodan a mai spus că, „în mod normal”, știe să mulgă o vacă, respectiv o bivoliță, deoarece a avut bunici la țară.

„În mod normal, știu să mulg vaca, pentru că am avut bunici la țară, dar în acest context, cu toți oamenii uitându-se la noi, mi s-a părut că realmente o să o rănesc”, a mai spus ea.

„Nu o strânge așa de tare. O chinui”, i-a strigat ea lui Teleșpan.

Proba a fost un bun prilej pentru ironie în echipa Cocuța – Bogdan Boantă. „Parcă de o viață mulge Bogdan”, a glumit Cocuța cu coechipierul ei.

În echipa lui Ruby și a lui Robert au apărut mici tensiuni la această probă.

„Eu am muls. E nepricepută asta (Ruby, n.r.). Nu știe să facă nimic. Cartofi prăjiți mai face, dar foarte rar. A fost prima dată când am muls orice. Ciudată senzație!”, a spus Robert, tachinând-o pe Ruby.

Apoi, concurenții au trebuit să vândă trei litri de lapte, pentru 200 de rupii.

Atenție, se plânge! Concurenții și-au făcut declarații emoționate la Asia Express! Gina Pistol, în lacrimi. „Este fără s... Teleșpan, o nouă criză de nervi la Asia Express! Ana Morodan: „Ești nebun, mă? Dă cu capul de ciment!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x