Asia Express

LUNI ȘI MARȚI - 20.00

Concurenții Asia Express trebuie să mânânce fructul primit de la Gina! Vica: „Un fel de pepene galben cu miros de picioare nespălate"

 

Cu toate cele șapte echipe rămase în cursă, cea de-a doua ediție a celui mai dur reality show va aduce în seara aceasta la suprafață și partea mai puțin ușoară a competiției. Fiecare dintre vedete se va confrunta cu refuzurile localnicilor, cu barierele de limbaj și cu neputința de a se descurca pe cont propriu într-o țară străină. Poate una dintre cele mai grele probe rămâne gustarea diverselor mâncăruri asiatice, care nu sunt deloc plăcute.

Situația stă în felul următor: Gina oprește cursa pentru moment. Concurenții trebuie să mânânce fructul primit de la prezentatoarea emisiunii. Este vorba despre jackfruit, pe care Vica îl descrie ca „ un fel de pepene galben cu picioare nespălate".

Jackfruit este originar din Asia de Sud Est, mai exact India, şi este cel mai mare fruct care creşte într-un copac.

De asemenea, este singurul fruct care poate fi consumat necopt, copt, crud sau gătit. Sutele de seminţe din interior sunt foarte hrănitoare, conţin fier, potasiu, calciu şi proteine, iar pulpa, multă vitamina C. Este motivul pentru care a fost numit  "fructul miracol".

Când este consumat crud, gustul său este o combinaţie între ananas şi pară. Gătit, ai impresia că mănânci carne, iar textura este asemănătoare cu cea a fripturii de porc. Este folosit ca substitut al cărnii în farfuriile cu nachos şi tacos. În Asia, se prepară chipsuri din acest fruct, suc, curry, îngheţată sau se serveşte la grătar. 

Ediția premieră a celui mai dur reality show, a fost o primă lecție pentru vedetele care au acceptat provocarea ,,Asia Express”.  Vietnamul, primul punct de oprire din cursa de 5000 de kilometri, s-a dovedit a fi un test al iscusinței și al norocului.

➡️ Urmăreşte Asia Express online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe