Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00iUmor

Vica și Cruduța și-au făcut tatuaje la fel, pe parcursul aventurii Asia Express! Cei 14 concurenți au urmărit premiera show-ului împreună

Cel mai dur reality - show din România a luat startul aseară, la Antena 1. Concurenții au început aventura vieții lor în forță, au avut de parcurs primele trasee și a fost supuși primelor probe din concurs. Finalul a fost unul fericit, căci nicio echipă nu a fost eliminată! 

Cel mai dur reality - show din România a luat startul aseară, la Antena 1. Concurenții "Asia Express" au început aventura vieții lor în forță, au avut de parcurs primele trasee și a fost supuși primelor probe din concurs. Finalul a fost unul fericit, căci nicio echipă nu a fost eliminată!

Tot aseară, cele 14 vedete "Asia Express" s-au strâns laolaltă pentru a viziona împreună MAREA PREMIERĂ a show-ului. Asta pentru că Asia i-a învăţat ce înseamnă cu adevărat spiritul de echipă!

Vica Blochina și Daniela Crudu, de exemplu, și-au făcut același tatuaj pe mână. Întrebate dacă s-au certat pe parcursul emisiunii, cele două au recunoscut că o singură dată:

"La treaba cu tatuajul ne-am certat crunt. Păi și-a făcut Angelina Jolie și nu îmi fac eu?", a povestit Daniela.

Vica și Cruduța și-au făcut tatuaje la fel, pe parcursul aventurii Asia Express! Cei 14 concurenți au urmărit premiera show-ului împreună

(*Echipa Vica Blochina și Daniela Crudu)

Provocările și adrenalina continuă în această seara: Asia Express, de la 20:00, la Antena 1!

Șapte cupluri de vedete au trăit experienţa vieţii lor pe un traseu extenuant, cu provocări extreme, fără transport, fără cazare şi cu un buget de doar un euro pe zi. Iar asta e doar o parte din marea aventură pe care n-ai cum s-o ratezi: în fiecare LUNI și MARȚI, de la 20:00, la Antena 1!

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video