Asia Express

LUNI ȘI MARȚI - 20.00

Concurs culinar la Asia Express! Luminița și Dorian Popa, Lora și Ionuț Ghenu trebuie să gătească șarpe

 

Nicăieri nu-i ca la Asia Express! Ce probe? Ce aventură? În Asia se gustă și se gătește carne de șarpe! Bucătari au fost Lora, Ionuț Ghenu, Dorian și mama lui, Luminița. Ca să câștige amuleta de o mie de euro, ei trebuie să gătească șarpe, într-un concurs culinar pregătit de Gina.

„Carnea arăta foarte bine”, a spus Cătălin Moroșanu, care a avut rolul de jurat în această probă.

„O altă echipă, formată din Raluka și Ana a trebuit să jurizeze preparatele. 

Cine a câștigat proba, rămâne de văzut. Iată mai jos cum s-au descurcat vedetele să curețe șarpele. Cert este că Dorian Popa este lăudat de colegii de pe margine.

 

Cu toate cele șapte echipe rămase în cursă, cea de-a doua ediție a celui mai dur reality show va aduce în seara aceasta la suprafață și partea mai puțin ușoară a competiției. Fiecare dintre vedete se va confrunta cu refuzurile localnicilor, cu barierele de limbaj și cu neputința de a se descurca pe cont propriu într-o țară străină.

De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească maratonul inedit al vedetelor și să afle cine se califică mai departe în aventura unică Asia Express.

➡️ Urmăreşte Asia Express online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe