Antena Căutare

Lacrimi pe fața lui Cosmin Seleși! A mers patru ore prin ploaie! Ce l-a făcut să plângă, la Asia Express. „Ziceai că e copil”

Cosmin Seleși a izbucnit în plâns, la „Asia Express”, după ce a găsit cu greu cazare la o pensiune, alături de colegul lui, Șerban Copoț. 

Cosmin Seleși a izbucnit în plâns, la „Asia Express”, după ce a găsit cu greu cazare la o pensiune, alături de colegul lui, Șerban Copoț.

După o căutare de câteva ore, Șerban Copoț și Cosmin Seleși găsesc cazare la o pensiune. Cei doi se bucură ca niște copii.

„Cred că ați venit la persoana potrivită. Eu sunt o persoană umilă. Am o ultimă cameră pe care o dau fără nicio problemă. Fără bani”, le-a spus un localnic.

„Ziceai că e un copil care se bucură de o jucărie pe care și-a dorit-o foarte mult. Adevărul e că am umblat vreo patru ore prin ploaie pentru jucăria aia (pentru cazare, n.r.)”, a povestit Șerban Copoț.

Cosmin Seleși a izbucnit în plâns, iar colegul lui l-a îmbrățișat.

Urmăriți clipul de mai jos din „Asia Express”.

Minerii din Sri Lanka au decis! Ce cadouri au preferat. Jojo, Paul, CRBL și Oase, la jocul pentru amuletă... „Prost ești, dar norocos!”. CRBL și Oase au câștigat amuleta de 1.000 de euro! Paul Ipate: „Mi-a venit să vomit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x