Antena Căutare

Cosmin și Eliza Natanticu, dezvăluiri despre începutul relației. Cum s-au cunoscut și ce nu suportau unul la celălalt

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza Natanticu, ambii concurenți la Asia Express - Drumul Împăraților, au vorbit despre cum s-au cunoscut și au oferit unele amănunte despre relația lor.

Cosmin și Eliza Natanticu, dezvăluiri despre începutul relației. Cum s-au cunoscut și ce nu suportau unul la celălalt Galerie
Cosmin și Eliza Natanticu, dezvăluiri despre începutul relației. Cum s-au cunoscut și ce nu suportau unul la celălalt | Antena 1

Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu au oferit un interviu video online pentru Porc TV, unde au vorbit despre începutul relației lor. În stilul lor caracteristic, cu zâmbetul pe buze, au menționat și cine a fost persoana de legătură dintre ei doi, dar și ce le-a spus atunci aceasta.

Citește și: Asia Express, 26 octombrie 2021. Ce "pact" au făcut Cosmin și Eliza cu Lidia Buble și Estera pentru a câștiga Jocul de Amuletă

Cosmin și Eliza Natanticu, cum s-au cunoscut și ce nu suportau unul la celălalt pe atunci: "Era lemn, mă, lemn!"

Cosmin și Eliza Natanticu au avut un dialog savuros. El a mărturisit că Eliza chiar îl "enerva la maximum".

"Când, acum?", a întrebat Eliza.

"La început! Acum, clar mă enervezi!", i-a răspuns soțul. "Știi cum era? Era lemn, mă!"

Eliza Natanticu: "Ah, da, fii atent. Când îmi place de un băiat, sau când îmi plăcea, că n-am mai văzut pe nimeni care să-mi placă după el, m-a orbit, mi-a dat cu ceva pe ochi, când îmi plăcea de cineva, deveneam foarte... lemn. Când venea cineva care mă intimida...".

Cosmin Natanticu: "În rest, dacă dădeai în ea, uite-așa era (...) Băi, scândură".

Cosmin și Eliza Natanticu au mai spus că s-au cunoscut printr-o prietenă, la o ședință foto.

Eliza Natanticu: "Tipa mi-a zis mie: 'Băi, Cosmin este jumătatea ta'. Lui i-a zis: 'Lizzie este perfectă pentru tine. Crede-mă, deci este exact ce ai nevoie'. Când ne întâlnim noi, eu, lemn! După vreo trei săptămâni, tot lemn. După un an... lemn! Și Cosmin: Băi, dar ce e cu fata asta?!" (n.r. "Ea a spus"): Dă-i un pic de răgaz, dă-i un pic de răgaz, să vezi ce mișto e. Las-o să se relaxeze un pic. Și dup-aia....".

Întrebată de moderatorul emisiunii ce nu suporta la Cosmin la începutul relației, Eliza Natanticu a răspuns râzând: "Fața! Nu, mă, nu...".

Cosmin și Eliza Natanticu, povestea de dragoste

Cosmin Natanticu și Eliza, de profesie actriță și cântăreață, s-au căsătorit în 2018 în cadrul unui eveniment fastuos care a avut loc la Pădurile Regale din Corbeanca. Nașii celor doi au fost Mihai Bobonete și soția, Cătălina, iar peste 200 de invitați le-au fost alături în ziua în care și-au unit destinele.

Eliza a participat în 2016 la X Factor. Ea a mărturisit în fața juraților și a publicului cum a fost cerută în căsătorie. Totul s-a întâmplat pe o plajă.

"A avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare și cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă. În prima fază, am refuzat, după care, ce să fac, a trebut să îl iau", a povestit Eliza Natanticu la X Factor. Cel care a susținut-o atunci în cadrul emisiunii și a și urcat alături de ea pe scenă a fost chiar Cosmin Natanticu.

Asia Express – Drumul Împăraţilor, record de audienţă. Francesco și Patrizia Paglieri au obținut a doua imunitate a etap... Asia Express, 27 octombrie 2021. Ce relație există între Maria Speranța și Francesco. Concurentul a spus totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x