Antena Căutare

Asia Express, 26 octombrie 2021. Ce "pact" au făcut Cosmin și Eliza cu Lidia Buble și Estera pentru a câștiga Jocul de Amuletă

Cosmin & Eliza Natanticu, Lidia Buble & Estera, Mihai & Elwira Petre, Cuza & Emi sunt cele patru echipe care au întrat în lupta pentru cea de-a doua amuletă din Georgia. Concurenții nu au stat prea mult pe gânduri și au apelat la toate strategiile de data aceasta.

lidia-buble-estera-cosmin-eliza-natanticu Galerie
Cosmin & Eliza Natanticu, Lidia Buble & Estera, Mihai & Elwira Petre, Cuza & Emi sunt cele patru echipe care au întrat în lupta pentru cea de-a doua amuletă din Georgia. | Antena 1

Patru cupluri de vedete și-au început cea de-a treia zi în Georgia cu gândul la Jocul de Amuletă. Încă de la primele ore ale dimineții, Irina Fodor a fost cea care i-a întâmpinat pe concurenți și le-a explicat ce au de făcut.

Echipele au fost surprinse când au aflat că trebuie să formeze un grup de patru persoane la prima probă a Jocului de Amuletă. Cuza și Emi și-au ales primii partenerii, Mihai și Elwira Petre, iar Cosmin și Eliza Natanticu au făcut echipă cu Lidia Buble și Estera.

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța au obținut prima imunitate din Georgia. Diseară, o avalanșă le îngreunează drumul vedetelor

Competiția a fost una strânsă, mai ales după ce au aflat că trebuie să "liciteze" la probe. Concurenții au apelat la toate strategiile pentru a câștiga amuleta și avantajul la următoarea misiune.

La ce truc au apelat soții Natanticu și surorile Buble pentru a câștiga Jocul de Amuletă

Prima proba le-a dat mari bătăi de cap echipelor, care și-au dorit cu orice preț amuleta din ediția 24 a sezonului 4 din Asia Express. Cuza & Emi și Mihai & Elwira Petre au fost prima echipă care a licitat mai mult la prima probă, motiv pentru care au și jucat-o.

În timpul primei misiuni, Cosmin și Eliza Natanticu au făcut un pact cu Lidia și Estera Buble pentru a câștiga jocul. Aceștia au ales să liciteze la cea de-a doua probă și să o joace pentru a câștiga 2 puncte, având 1 punct mai mult decât echipa formată din Cuza & Emi și Mihai Petre și soția lui.

Citește și: Asia Express, 25 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la cel de-al doilea Joc de Amuletă din Georgia. Ce a anunțat Irina Fodor

"Ei au avut clar o strategie mai bună.", a spus Mihai Petre.

"Intrăm în capcană!", a mai adăugat el când a văzut strategia echipei.

Cea de-a treia probă s-a dovedit mai dificilă, motiv pentru care soții Natanticu și Buble au apelat la un truc. Concurenții au lăsat echipa adversă să liciteze mai mult pentru a pierde misiunea, iar punctele să le revină lor.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Adriana Trandafir și Maria Speranța au obținut prima imunitate din Georgia. Diseară, o avalanșă le îngreunează drumul ve... Asia Express, 26 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat cel de-al doilea Joc de Amuletă din Georgia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x