Antena Căutare

Cu noroiul până la umăr! Răzvan Fodor și Sorin Bontea au făcut iar spectacol la Asia Express: „Băi, putregaiule”

După ce s-au distrat la proba de dansuri și muzică tribale, concurenții din ediția 31 a sezonului 3 Asia Express au făcut iar autostopul!

Au încercat să convingă rapid niște șoferi să-i ducă la următorul punct de întâlnire, unde steagul roșu Asia Express anunță o nouă provocare:

citește și: Bontea a devenit lăutar, Ștefania a făcut un dans sexy în ritm de manele, la Asia Express: „Ia uitați-vă la ea, cicalaca cichi cea”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu noroiul până la umăr! Răzvan Fodor și Sorin Bontea au făcut iar spectacol la Asia Express: „Băi, putregaiule”

Speak și Ștefania, în sezonul 3 Asia Express

Speak și Ștefania, în sezonul 3 Asia Express

Concurenții au găsit un bilet prin care sunt anunțați că trebuie să care casul până la următorul punct din misiune! Practic, ei trebuie să urce dealul și să ia de la meșterul Kiln următorul indiciu!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce au făcut concurenții rămași în competiție!

Bontea a devenit lăutar, Ștefania a făcut un dans sexy în ritm de manele, la Asia Express: „Ia uitați-vă la ea, cicalaca... Speak și Ștefania au făcut prăpăd într-un muzeu, la Asia Express: „S-o bată norocul de pernă, o dau de pământ! Doamne, c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x