Antena Căutare

Bontea a devenit lăutar, Ștefania a făcut un dans sexy în ritm de manele, la Asia Express: „Ia uitați-vă la ea, cicalaca cichi cea”

Aventura continuă pentru vedetele rămase în emisiunea Asia Express, sezonul 3! Ziua începe în forță, cu o nouă provocare într-un loc de poveste!

Taiwanul va dezvălui concurenților alte obiceiuri locale, dar și probe dificile. Poverile vor fi greu de suportat, iar drumul se anunță palpitant!

În ediția anterioară, vedetele au alergat să găsească monede și s-au „delectat” cu preparate bizare!

citește și: Au mâncat excremente de lilieci, au tras cu arcul și au îndurat chinuri uriașe! Ce s-a întâmplat în ediția 30 din sezonul 3 Asia Express

Gina Pistol își face apariția și concurenții află mai multe despre noua probă pregătită:

Bontea a devenit lăutar, Ștefania a făcut un dans sexy în ritm de manele, la Asia Express: „Ia uitați-vă la ea, cicalaca cichi cea”

Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tribul Thao, care se află în preajma lacului Sun Moon din Taiwan, un loc plin de legende și povești extrem de interesante. Totuși, muzica cântată de ei nu e una simplă, iat vedetele încearcă din plin să reproducă spectacolul taiwanezilor cât mai bine cu putință.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor s-au ținut iar de glume, iar momentul a fost unul de-a dreptul savuros! Ei au cântat ceva lăutăresc, în timp ce Ștefania au impresionat cu un dans sexy.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce au făcut concurenții rămași în competiție!

„Asia Express” a doborât un nou record de audienţă! Speak şi Ştefania au câştigat jocul de amuletă! Urmează o provocare ... Cu noroiul până la umăr! Răzvan Fodor și Sorin Bontea au făcut iar spectacol la Asia Express: „Băi, putregaiule”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x