Antena Căutare

Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte Asia Express? "Am vrut să particip și eu, dar după ce i-am văzut pe ei câte au îndurat..."

Asia Express pleacă la drum în această seară, de la 20:00, la Antena 1, un format care nu s-a mai văzut în România. Cel mai dur show de televiziune adună 14 vedete, care au acceptat provocarea inedită de a parcurge aproape 5000 de kilometri pe teritoriul unui continent necunoscut, cu doar un singur euro pe zi. 

Asia Express pleacă la drum în această seară, de la 20:00, la Antena 1, un format care nu s-a mai văzut în România. Cel mai dur show de televiziune adună 14 vedete, care au acceptat provocarea inedită de a parcurge aproape 5000 de kilometri pe teritoriul unui continent necunoscut, cu doar un singur euro pe zi.

La cârma emisiunii se află Gina Pistol, vedeta care a mărturisit că, în primă fază, și-a căutat partener pentru a lua parte în concurs.

"Îmi place aventura și mi-am dorit, la început, atunci când am auzit de acest format, să particip. Mă gândeam că trebuie să-mi găsesc pe cineva cu care să fac echipă, dar care să fie la fel de zăpăcit ca mine. Până când m-a sunat Mona Segall (producătoarea show-ului - n.r.) și mi-a spus: Ginuț, nu te mai chinui, căci tu vei prezenta emisiunea", a povestit Gina, la "Neatza cu Răzvan și Dani.

Cum s-au descurcat concurenții în primele provocări, telespectatorii vor putea urmări în această seară, de la ora 20.00, pe Antena1.

Astăzi, ora 20.00, la Antena 1, spălat de elefanți, gătit carne de șarpe sau tatuaje permanente, printre probele din „As... Asia Express, cel mai dur show din România, gata de start! Gina Pistol: "Am fost uimită de echipele pe care n-aş fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x