Antena Căutare

Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță

Andreea Perețeanu formează o echipă cu sora ei Carmen Negoiță la Asia Express – Drumul Zeilor, în sezonul 7.

Galerie
Dacă sora ei, Carmen Negoiță, este cunoscută datorită faptului că e sportivă de performanță și influenceriță, Andreea este o fire mai discretă. | Instagram & A1

Andreea Perețeanu a devenit cunoscută datorită participării sale la Asia Express în sezonul 7, când ea și sora ei, Carmen Negoiță au format una dintre cele 9 echipe din cel mai dur reality-show.

Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express în 2012

Cei 18 concurenți pornesc astfel într-o aventură ce îi va purta prin Thailanda, Malaezia și Indonezia, iar una dintre echipele care au acceptat această provocare este și cea formată din Andreea Perețeanu și Carmen Negoiță.

Citește și: Carmen Negoiță și sora ei, Andreea Perețeanu, luptă pentru marele trofeu Asia Express, pe Drumul Zeilor. Ce au declarat

Articolul continuă după reclamă

Dacă sora ei, Carmen Negoiță, este cunoscută datorită faptului că e sportivă de performanță și influenceriță, Andreea este o fire mai discretă.

Ea postează adesea imagini pe contul ei de Instagram, dar alege să nu posteze imagini cu soțul ei. Cu toate acestea, Andreea postează adesea poze cu nepoțeii ei, copii lui Carmen Negoiță, de care este extrem de atașată.

Andreea Perețeanu este sora celebrei Carmen Negoiță, însă puțini cunosc detalii despre ea. Numele său complet este Andreea-Denisa Perețeanu, dar apropiații îi spun Tya. A urmat cursurile Colegiului Național „Zinca Golescu” din Pitești, apoi s-a înscris la Universitatea Româno-Americană, unde a făcut studii de Economia Turismului Intern și Internațional. Vorbește limba engleză și limba spaniolă.

Se ocupă în prezent de managementul unor firme românești de succes, pe care le deține chiar ea: una în domeniul alimentar și una în domeniul amenajărilor interioare (unde lucrează alături de mama și de sora ei). Este pasionată de călătorii și a avut ocazia să viziteze numeroase țări. Este o fire activă în social media, acolo unde publică adesea imagini din vacanțele sale.

Andreea a început de curând un nou proiect, un podcast numit “Fără Frică”, unde invită mai multe persoane publice să vorbească despre vieților și fricile pe care le au.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 1 septembrie 2024. Ioana State, supărată de gestul Andreei Perețeanu față de elefanți

Sora lui Carmen Negoiță este foarte mândră de reușita sa și prin acest podcast încurajează cât mai multă lume să își îmbrățișeze fricile și apoi să le depășească. Andreea e foarte încântată de discuțiile terapeutice pe care le are cu invitații săi.

Puțini știu însă cum arăta ea în 2012. Iată o fotografie din colecția e de amintiri. În 2012, Andreea își purta părul tuns bob și era vopsită roșcată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La 12 ani de atunci, Andreea se menține în formă și nu își arată nicio clipă vârsta. Cu un ten perfect și un trup suplu, frumoasa soră a lui Carmen Negoiță se bucură de un fizic de invidiat și pare că pentru ea timpul a stat în loc.

Experiența Asia Express a întărit relația dintre ea și sora ei și, chiar dacă s-au mai certat, cele două surori au știut cum să depășească împreună momentele dificile pe care le-au trăit pe Drumul Zeilor.

„Asia Express este un fel de călătorie iniţiatică pentru mine. O să mă supună la multe probe, încercări, o să trec prin toate stările posibile şi toate acestea mă vor ajuta să mă cunosc mai bine, să mă descopar prin ochii altor oameni, să îmi depăşesc toate temerile, iar la final să ies o învingătoare! Este o experienţă unică şi nu aveam cum să nu accept provocarea. Ce mă bucură şi mai mult este că pot face asta alături de sora mea! Am trecut prin multe împreună, dar sunt sigură că această nouă aventură ne va consolida relaţia pentru totdeauna”, a dezvăluit Andreea Perețeanu despre provocarea care i-a schimbat viața.

Citește și: Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episod 9. Surorile Andreea Perețeanu și Carmen Negoiță, dezvăluiri din culise

Asia Express, sezon 7, 29 septembrie. Jean de la Craiova se alătură competiției. Cine intră la jocul de amuletă și câști... Anca Țurcașiu și Andreea Samson au luat un Joker greu la Asia Express. Diseară: traseu epuizant spre imunitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x