Antena Căutare

Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș acasă când plecat pe Drumul Zeilor

Andreea Samson se mândrește cu o familie frumoasă. Concurenta de la Asia Express, sezonul 7 are doi copii care îi seamănă perfect. Însă, mulți nu știu că actrița avea un bebeluș acasă atunci când a pornit pe Drumul Zeilor.

Galerie
Andreea Samson se mândrește cu o familie frumoasă. Concurenta de la Asia Express, sezonul 7 are doi copii care îi seamănă perfect | Antena 1

Andreea Samson a devenit cunoscută publicului larg odată cu participarea la Asia Express, sezonul 7. Actrița și Anca Țurcașiu formează una dintre cele mai determinate echipe de pe Drum Zeilor și până acum, pe parcursul reality show-ului, au dat dovadă de determinare. Ceea ce mulți nu știu, însă, despre Andreea Samson este că are o familie superbă. Concurenta America Express, sezonul 7 și soțul ei au doi copii superbi, iar actrița avea un bebeluș acasă atunci când a pornit de Drumul Zeilor.

Cum arată copiii Andreei Samson de la America Express, sezonul 7. Micuții îi seamănă leit

Într-unul dintre episoadele America Express, sezonul 7 Andreea Samson chiar a convins o familie să o ia pe ea și pe Anca Țurcașiu la autostop arătându-i o fotografie cu copiii ei. Aceasta i-a explicat soferiței că și ea are acasă un bebeluș și astfel, i-a câștigat încrederea.

Deși poate mulți nu știum Andeeea Samson chiar avea un bebeluș de nici 2 ani atunci când a accepat povocarea celui mai dur reality show. Numele micuței adorabile este Agatha și este bucățică rupăt din mama ei. Vedeta mai are și un băiețel mai mare, pe nume Arthur.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Asia Express sezonul 7. Andreea Samson a făcut atac de panică. De la ce a pornit totul: „Ai avut impresia că m-ai dezamăgit!”

Andreea Samson este o mămică împlinită și în mediul online postează adesea imagini cu cei doi copiii ai săi.

„La mulți ani Agatha, Aghi, Aghina, Agăthuța, fetița noastră dulce și bună,te iubim infinit și suntem tare norocoși că ești sora lui Arthur”, a scris concurenta de la Asia Express, recent, în ziua în care fiica ei a împlinit doi anișori.

Aceasta a adăugat și o serie de fotografii superbe de famili alături de amândoi copiii și de soțul ei. Micuța îi seamnă leit actriței și, judecând după imaginile postate de aceasta pe rețelele sociale, i-a moștenit și simțul umorului.

„Wow! Ce-ți seamănă!!!! Tot ghidușă”, a reacționat cineva.

„Micuța Mulan la super ofertă mongoleză. efectiv tu în "Un Cuplu Ciudat"”, a mai remarcat un fan.

„Râde exact ca şi tine”, a mai comentat un internaut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andreea Samson, între familie și cariera de actriță

Andreea Samson este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta a încântat publicul atât pe scena teatrelor, cât și în fața micilor ecrane.

Aceasta s-a născut la Brașov, pe 29 ianuarie 1982, și încă din copilărie a fost atrasă de actorie și artă. Potrivit unei surse, Andreea a mărturisit într-un interviu că a regizat prima piesă la vârsta de 10 ani.

„Am regizat o piesă în fața blocului, nu știu cât aveam, zece ani. Cu copiii am făcut o piesă în grădina blocului. Cu pături, cu recuzită de-acasă. Au venit părinții să ne vadă și oamenii care stăteau să aștepte tramvaiul se uitau, după un gard mare viu, la noi”, a spus ea.

Astfel că iubirea pentru actorie era plantată încă din copilărie. Aceasta a optat pentru cursurile unei școli de artă din orașul natal, ca mai apoi să urmeze cursurile UNATC, clasa Gelu Colceag. De-a lungul facultății, Andreea a luat parte la o mulțime de proiecte actoricești, învățând o sumedenie de tehnici. Ba mai mult, aceasta a făcut și improvizație, sub îndrumarea lui Vlad Massaci.

Citește și: Cine este soțul Andreei Samson, concurenta Asia Express, sezonul 7. Cei doi au împreună doi copii

După absolvire, în 2005, Andreea Samson a lucrat pentru a-și construi o carieră de succes. Munca ei a fost încununată odată ce au fost premiate două filme la Cannes, filme la care a lucrat împreună cu Cristian Nemescu.

Andreea este actriță la Teatrul de Comedie din București. De-a lungul carierei sale a jucat în nenumărate piese apreciate de critici și spectatori, precum Steaua fără nume, Cântăreața Cheală, Lecția, Doi tineri din Verona, Avarul îndrăgostit, Romanțioșii sau Fluturii sunt liberi.

Actrița a primit premiul pentru Cea mai bună actriță în cadrul Festivalului Internațional al Teatrului de Studio din Pitești. Aceasta a cunoscut un real succes cu multe dintre filmele în care a jucat, precum Pechinezul, Lord, regizat de Adrian Sitaru, California Dreamin sau Marilena de la P7.

Asia Express sezonul 7, 23 septembrie 2024. Ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă. Ce a făcut Irina Fodor unor co... Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au luat imunitatea la Asia Express. Diseară, echipele se luptă pentru amuletă și imunitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok!
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok! Marti, 24.09.2024, 15:31
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x