Antena Căutare

Cum arata planta de orez și cum se curăță? Vedetele de la Asia Express au îndurat chinuri uriașe

Cursa pentru ultima șansă devine tot mai grea în ediția 20 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express! De data aceasta, vedetele ajung la munca de jos!

Concurenţii de la Asia Express trebuie să scuture snopii de orez şi să-l pună la uscat la o anume familie tradiţională Ifugao!

citește și: Concurenții de la Asia Express au trăit emoții uriașe în costumele Ifugao! „Te trage, te leagă la zonele intime”

Partea neplăcută constă în faptul că firele de orez sunt uscate și aspre și produc imediat răni la mână, spre marea disperare a vedetelor. Snopul este generos, așa că munca a fost una asiduă!

Cum arata planta de orez și cum se curăță? Vedetele de la Asia Express au îndurat chinuri uriașe

Concurenții au curățat orez la Asia Express, sezonul 3

Concurenții au curățat orez la Asia Express, sezonul 3

citește și: Au aruncat cu sulița ca băștinașii! Alexandru Abagiu de la Asia Express, captivat de toiagul cu craniu: „Are gust de om, ce să zic”

Abia acum am descoperit, de fapt, cât de grea este cultivarea orezului, un ingredient ce pare atât de banal.

Concurenții de la Asia Express au muncit până la ultima boabă, căci doar așa au putut primi plicul cu următoarea destinație și cu următoarea sarcină! Urmărește materialul video de mai sus ca să vezi cum s-au descurcat vedetele la această probă!

Au aruncat cu sulița ca băștinașii! Alexandru Abagiu de la Asia Express, captivat de toiagul cu craniu: „Are gust de om,... Plantatul orezului e o muncă greu de imaginat! Alexandru Abagiu de la Asia Express: „Dacă trăiesc viermii în el, merge ş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x