Antena Căutare

Cum se face politică în Cambodgia? La autostop! Raluka şi Ana au nimerit în compania unui politician: "Omul cred că e în campanie, iar noi am picat la fix"

Săptămâna aceasta, cele patru echipe care au rămas în cursa ,,Asia Express” vor îndeplini ultimele misiuni din Cambodgia, țara care s-a dovedit a fi cea mai mare provocare de până acum.

Săptămâna aceasta, cele patru echipe care au rămas în cursa ,,Asia Express” vor îndeplini ultimele misiuni din Cambodgia, țara care s-a dovedit a fi cea mai mare provocare de până acum.

Ei bine, în penultima cursă de pe aceste meleaguri, concurenții au învățat să danseze în stilul tradițional cambodgian și au trăit, în drumul lor spre punctul de control, ceva experiențe haioase.

Ana și Raluka, de exemplu, au dat de un politician. Omul a fost atât de politicos, încât le-a dus pe fete direct la destinație. Au ajuns primele, iar bucuria a fost uriașă, căci fetele se vor lupta pentru bonus și vor in lupta pentru amuleta de 1000 de euro.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vică Blochina şi Daniela Crudu, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei opt aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro de la ASIA EXPRESS.

Concurenții au luat lecții de dans cambodgian! După ce a bombănit, Vârciu a fost ales cel mai bun dansator: "Când t... Distracție de zile mari pe băieți! O spanioloaică a devenit fanul numărul 1 al lui Liviu şi Andrei: "Mamaie, vino î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x