Antena Căutare

Dorian Popa, socat de experiența Asia Express: "Am fost la un pas să mănânc un cap de veveriță"

"Asia Express" este, fără îndoială, cel mai dur show din România! O spun cei 14 concurenți care au intrat în marea aventură desfășurată pe teritoriul a patru țări. Prima oprire a fost în Vietnam, unde s-a dat startul primelor probe.

"Asia Express" este, fără îndoială, cel mai dur show din România! O spun cei 14 concurenți care au intrat în marea aventură desfășurată pe teritoriul a patru țări. Prima oprire a fost în Vietnam, unde s-a dat startul primelor probe.

După ce aseară vedetele showului s-au strâns să vadă împreună MAREA PREMIERĂ Asia Express, Dorian Popa a poposit în platoul de "Neatza", unde a adus și ceva povești de departe.

"Am fost la un pas să mănânc un cap de veveriță", a spus Dorian Popa, cel care face echipă cu mama sa, Luminița.

În fiecare luni și marți, de la 20:00, la Antena 1, telespectatorii vor fi martorii unui maraton unic pe teritoriul Asiei, în care șapte cupluri de vedete se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Suspans în prima ediție "Asia Express", cel mai dur reality show de televiziune! Vedetele au făcut autostopul ... Cătălin Moroşanu, spaima şoferilor vietnamezi: "Dacă vine animalul cu faţa de killer rus o iau toţi la fugă!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x