Antena Căutare

Emi și Cuza s-au răsfățat din plin după ce au câștigat imunitatea! Ce surpriză le-a făcut Irina Fodor

În ediția 11 din sezonul 4 Asia Express, Cuza și Emi au câștigat imunitatea și au avut parte de o surpriză de proporții din partea Irinei Fodor.

cuza si emi la asia express sezonul 4 Galerie
Cuza și Emi au câștigat imunitatea în ediția 11 Asia Express | Antena 1

Ediția 11 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express a adus concurenților numeroase misiuni dificile și situații surprinzătoare. După o zi plină de peripeții, Irina Fodor a anunțat faptul că Emi și Cuza au reușit să câștige imunitatea și implicit, o răsplată pe măsură!

Cum s-au răsfățat Cuza și Emi, după ce au câștigat imunitatea în ediția 11 din sezonul 4 Asia Express

Ziua a început în forță pentru concurenți, căci aceștia și-au făcut bagajele și au pornit la drum încă de la primele ore la dimineții. Ambiția a fost mare, fiindcă toată lumea și-a dorit să se poată bucura de imunitatea oferită de Irina Fodor, dar mai ales de beneficiile cu care vine această victorie.

Imunitatea aduce echipei câștigătoare un loc în care să doarmă la un hotel, distracție, odihnă, mașină la scara hotelului și imposibilitatea de a fi eliminată sau de a participa la Cursa pentru Ultima Șansă. De data aceasta, câștigătorii primesc și un „bonus” special: o răcoritoare bere Ursus, perfectă pentru a fi savurată la finalul unei curse dificile.

Echipele au trecut prin chinul autostopului, apoi au fost puși să traducă mesaje din limba greacă și să caute ruinele unei biserici vechi, acolo unde s-au ghidat după sunetul unor fluiere în formă de păsări ca să îndeplinească misiunea până la capăt.

cuza si emi

Emi și Cuza au avut parte4 de un răsfăț pe măsură după ce au câștigat imunitatea

Dintre toți, Emi și Cuza s-au descurcat cel mai bine și au reușit astfel să ajungă primii la locul de întâlnire cu Irina Fodor. Vestea că au câștigat imunitatea i-a bucurat din plin, mai ales că este prima dată când „marchează” o astfel de victorie în sezonul 4 Asia Expres.

Pe lângă cazare, relaxare și mese îmbelșugate, surpriza cea mai mare a fost berea Ursus oferită de Irina Fodor. Nu e ușor să alergi prin soarele arzător din Turcia, așa că gustul rece și răcoritor al berii Ursus a fost exact lucrul de care aveau nevoie, la finalul cursei!

Ca niște adevărați campioni, Emi și Cuza au savurat din plin băutura oferită de Irina Fodor, aceasta fiind, de fapt, prima parte a răsfățului lor oferit de imunitate!

Despre sezonul 4 Asia Express

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, care vor spune cele mai spectaculoase povești și tradiții ale locurilor prin care vor trece echipele.

Cele 9 perechi care au fost determinați să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Moment surpriză la Asia Express - Drumul Împăraților, duminică, de la 20.00, la Antena 1: "Lidia s-a cutremurat!&qu... Asia Express, 10 octombrie 2021. Regulile au fost schimbate. Ce pedeapsă au primit Zarug și Lorelei pentru următoarele m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x