Antena Căutare

Asia Express, 4 octombrie 2021. Cine a câștigat Imunitatea în ediția 11 de pe Drumul Împăraților

Ediția 11 a sezonului 4 Asia Express a venit cu surprize neașteptate pentru telespectatori, dar și pentru concurenții de pe Drumul Împăraților. De data aceasta, cele opt echipe au luptat pentru Imunitate.

concurenții-asia-express Galerie
Ediția 11 a sezonului 4 Asia Express a venit cu surprize neașteptate pentru telespectatori, dar și pentru concurenții de pe Drumul Împăraților. De data aceasta, cele opt echipe au luptat pentru Imunitate. | Antena 1

Asia Express a continuat cu o nouă ediție foarte palpitantă, care a ținut cu sufletul la gură publicul Antena 1. Concurenții au avut la dispoziție o noapte pentru a se odihni, iar unii dintre ei au avut parte de cele mai spectaculoase cazări de pe Drumul Împăraților.

Încă de la primele ore ale dimineții, cele nouă echipe au plecat într-o cursă ce le va aduce cele mai multe beneficii de până acum. Acestea se vor lupta cu toate "armele" pe care le au în dotare pentru a câștiga Imunitatea.

Competiția și presiunea și-au făcut apariția încă din prima parte a zilei, iar dorința cuplurilor de a ajunge cât mai repede la Irina Fodor a fost mai mult decât evidentă. Imunitatea aduce echipei câștigătoare un loc în care să doarmă la un hotel, distracție, odihnă, mașină la scara hotelului și imposibilitatea de a fi eliminată sau de a participa la Cursa pentru Ultima Șansă.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Cine a câștigat Jocul pentru Amuletă în ediția zece. Surorile Buble, rivale cu Shift și Connect-R

După eliminarea Alexandrei Ungureanu și a mamei sale din competiția, cele opt echipe rămase și-au pus în gând să ajung primele la destinația în care sunt așteptați de prezentatoarea TV. Spiritul competițional a jucat un rol important în această ediție din Asia Express, însă o singur echipă și-a asigurat locul în următoarea etapă de pe Drumul Împăraților.

Cuza și Emi au câștigat Imunitatea în ediția 11 din sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Cuza și Emi au avut parte de o surpriză de proporții mari în ediția 11 din sezonul 4 Asia Express. Cei doi s-au mișcat cel mai repede și au reușit să ajungă primii la Irina Fodor, lucru care le-a asigurat relaxare, cazare, bani și imposibilitatea de a intra în Cursa pentru Ultima Șansă.

Surpriza a fost una uriașă și pentru ceilalți concurenți, care au rămas au rămas umiți de parcursul echipei formate din Cuza și Emi. De pe ultimul loc, cei doi au reușit într-un timp foarte scurt să se clasifice printre printre primele cupluri care ajung în locațiile finale.

Citește și: Asia Express, 28 septembrie 2021. Concurenții au avut o misiune dificilă la debarcader

Băieții au reușit să câștige pentru prima oară Imunitatea în sezonul 4 Asia Express, iar fericirea s-a putut vedea pe fețele lor. Mai mult decât atât, cei doi au pus și un pariu, pe care Cuza l-a câștigat de data aceasta, iar Emi trebuie să se tundă la 0.

"Emi o să te confrundăm cu Zarug", a spus Cosmin Natanticu.

Pentru că au câștigat Imunitatea din această ediție, Cuza și Emi s-au bucurat de o bere Ursus, care i-a făcut să simtă gustul victoriei.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă.

Asia Express, 4 octombrie 2021. Concurenții au suflat în fluiere în formă de pasăre și s-au ghidat după sunetul lor... Asia Express, 4 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au ajuns în mașina unui român. Cum a reacționat Lidia Buble câ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x