Antena Căutare

Exclusiv! Asia Express, sezonul 3. Speak, decis să o ceară de soție pe Ștefania: "În Asia mi s-a confirmat că e ceea ce trebuie"

Pe 15 februarie 2020 începe sezonul 3 Asia Express, iar concurenții și întreaga echipă din spatele camerelor au vizionat, laolaltă, primul episod al reality-show-ului. La avanpremieră a fost prezent și Speak, alături de iubita sa, Ștefania. Artistul a dat din casă și a mărturisit, în exclusivitate pentru a1.ro, că experiența Asia Express le-a confirmat încă o dată că relația lor este "ce trebuie".

Exclusiv! Asia Express, sezonul 3. Speak, decis să o ceară de soție pe Ștefania: "În Asia mi s-a confirmat că e ceea ce trebuie" Galerie
Speak și Stefania, la Asia Express, sezonul 3

Speak a stat de vorbă cu noi și printre poze, îmbrățișări cu ceilalți concurenți și conversații despre Asia Express, ne-a spus că Ștefania a fost cea care și-a dorit să participe la reality-show și că a fost inspirat că a urmat-o.

Află tot despre sezonul 3 Asia Express, AICI!

Speak, despre relația cu Ștefania, după Asia Express, sezonul 3

"Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți. Noi nu sărbătorim Sfântul Valentin sau Dragobetele. Mi se pare că e așa, un pretext… (Nu avem nevoie).

Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul.

Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră – e ceea ce trebuie", a declarat Speak.

Au mâncat orice, adesea au suferit de foame, însă pentru Speak, de departe, cea mai urătă experiență a fost lipsa toaletei.

"În afară de căldură, cel mai chinuitor a fost faptul că nu aveam unde să îmi fac nevoile", a mai spus artistul.

Premiera sezonului 3 Asia Express are loc pe 15, 16, 17 și 18 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1, în patru ediții inedite ale reality-show-ului.

Ramona Olaru, dans nebun cu Oase, coprezentator în „Asia Express”, sezonul 3! Unul mai sexi decât altul! Râzi cu lacrimi... Gina Pistol a îndurat o noapte de coșmar la Asia Express, sezonul 3! Ce avertisment a ignorat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x