Antena Căutare

Asia Express, sezonul 3. Concurenții au văzut primul episod! Ce reacții au avut, în fața ecranului. Imagini în premieră! VIDEO

După mult chin și jale, la filmările pentru „Asia Express”, sezonul 3, concurenții s-au întâlnit, marți seară, la vizionarea primului episod. S-au îmbrățișat, au glumit, au râs și au mâncat bucate alese, pregătite de chef Nicolai Tand.

A încăput multă rivalitate între echipele din „Asia Express”, sezonul 3, după cum au lăsat să se înțeleagă câțiva dintre concurenți.

„Îmi părea rău când cineva lua o mașină înaintea noastră. Ea (fiica și coechipiera ei, Alexandra, n.r.) era puternică și pozitivă. Mie îmi pica fața când vedeam că cineva pleacă mai repede decât noi”, a spus Nico.

„Muream de gelozie și de invidie când îl vedeam pe Velea în spate cu un ghiozdănel minuscule, pentru că tot ce avea acolo erau un tricou, un maiou și o pereche de chiloți”, a spus și Radu, coechipierul lui Alex Abagiu.

„Eu am fost cu bagajul în ceea ce privește hainele și el a fost cu bagajele în cee ace privește cosmeticele”, a explicat Alex Abagiu, despre felul în care el și coechipierul lui s-au organizat în „Asia Express”, sezonul 3.

Dacă Florin Ristei și-a dorit să participe la „Asia Express”, chef Sorin Bontea nu și-a aimaginat niciodată că va fi unul dintre concurenții sezonului 3. A spus-o chiar el.

Speak și iubita lui, Ștefania, au glumit că s-au împăcat cu o zi înaintea vizionării primului episod din „Asia Express”, sezonul 3, special pentru eveniment.

„Ne-am împăcat ieri, ca să pară OK”, au spus Speak și iubita lui, Ștefania.

„Mie în Asia Express mi-a lipsit toaleta. Foarte mult”, a spus, cu cinceritate, Speak, pe care iubita lui, Ștefania, l-a admonestat imediat – „Știm cu toții!”.

„Au ieșit moldovenii și din noi, și din alții, că până la urmă, fiecare are un moldovean în el”, a mai spus Speak.

Urmărește clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”, pentru a vedea ce reacții au avut concurenții la vizionarea primului episod din „Asia Express”, sezonul 3, precum și câteva imagini din emisiune.

Află tot despre sezonul 3 al emisiunii, în secțiunea „Asia Express”!

„Asia Express”, sezonul 3, ia startul sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1! Va continua și pe 16, 17 și 18 februarie, cu încă trei ediții, ce te vor purta în primele locuri în care au ajuns, pe meleaguri asiatice, concurenții și întreaga echipă a emisiunii.

Asia Express, sezonul 3. Oase a îmbulinat-o din prima! De ce pățanie terifiantă a avut parte. „Am suferit trei zile și a... Ramona Olaru, dans nebun cu Oase, coprezentator în „Asia Express”, sezonul 3! Unul mai sexi decât altul! Râzi cu lacrimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x