Antena Căutare

EXCLUSIV! Cătălin Moroșanu, aventuri din "Asia Express": "Nu aveam unde să dormim, eram disperați și obosiți. Am nimerit la un templu!"

Din 12 februarie, un nou show spectaculos pornește la drum. "Asia Express"  aduce în fața telespectatorilor cele mai inedite aventuri ale celor șapte perechi de vedete care au intrat în aventura vieții lor. 

Din 12 februarie, un nou show spectaculos pornește la drum. "Asia Express" aduce în fața telespectatorilor cele mai inedite aventuri ale celor șapte perechi de vedete care au intrat în aventura vieții lor.

Cătălin Moroșanu este "fiorosul" care a dat piept situațiilor grele din cele patru țări în care a poposit el și fratele său, Claudiu. Ne-a povestit, în exclusivitate, câteva dintre cele mai bizare și nonconformiste situații în care a fost pus, pe tot parcursul aventurii "Asia Express".

1. Ce a însemnat pentru tine experiența Asia Express?

Pentru mine, Asia Express a fost o adevărată aventură. Nu am văzut Asia din perspectiva unui turist, ci a unui localnic care trăiește și muncește acolo! Am locuit alături de ei, am râs alături de ei, am descoperit foarte multe asemănări cu ce există în societatea noastră: aveau tertipul de afacerist, tertipul de bețiv, comerciant, intelectualul, omul simplu ...exact ca în România :)). Aici mi-am dat seamă că oriunde am merge în lumea asta, oamenii în mare parte sunt acceași… și cu bune și cu rele.

2. Care au fost cele mai dificile/ periculoase momente prin care ai trecut, atât fizic cât și psihic?

Cel mai greu a fost momentul când trebuia să facem autostopul, eram într-un stres continuu că nu ne ia nimeni, poate și din cauza înfățișării mele agresive, însă era vorba de noroc și de multe alte lucruri! Un moment greu a fost în Laos când nu aveam unde să dormim, eram disperați și obosiți, dar în cele din urmă am găsit un templu budist unde am înnoptat.

3. Cum ai reușit să te descurci cu mâncarea?

Cu mâncarea a fost ok. Când ne cazam în casele localnicilor, ne puneau și la masă cu toată familia lor, iar asta mi-a plăcut foarte mult. Dimineața ne puneau și pachet de drum, am avut un moment când am stat două ore în soare și din banii de mâncare ne-am luat câte o bere :)))

4. Când spui Asia Express, care sunt primele lucruri care îți trec prin minte?

Când aud Asia Express, îmi vin în minte sutele de mii de scutere, aglomerația infernală de acolo și orezul nelipsit de la orice masă!

5. Relațiile sunt mereu puse la încercare în condiții de stress și presiune. Cum v-ați înteles voi?

Am realizat cât de bine mă înțeleg cu fratele meu și îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a adus împreună în această aventură. Știu că toată viața o să fim unul lângă altul, o să ne iubim și o ne purtăm de grijă! Gândiți-vă că nu am mai stat cu fratele meu din clasa a 7 a și după atâția ani tot la fel de bine ne înțelegem! Am făcut o echipă extraordinară și ne-am completat unul pe celălalt.

6. Care sunt cele mai plăcute amintiri cu care te-ai întors de acolo?

La un moment dat am avut o probă într-un loc inedit, iar aventura din acel sat Asiatic unde se desfășura un fel de de sărbătoare tradițională…a fost momentul meu preferat! Foarte frumos mi s-a părut.

7. Ce ți-a lipsit cel mai mult în perioada petrecută în Asia?

Nu mi-a lipsit nimic. Poate doar confortul de acasă. Dar eram cu frățiorul meu și eram foarte focusat pe competiție..

8. Imaginează-ți că ar trebui să convingi un prieten să vadă emisiunea. Ce i-ai spune?

Dacă vrei să cunoști Asia în profunzimea ei și să simți cu adevărat cum se trăiește acolo îți recomand să fii tovarașul meu de aventură la Asia Express pe Antena 1!

9. Ai repeta experiența?

Aș repeta experiența de 1000 de ori! Mi-a plăcut totul: de la concursul în sine, până la oamenii pe care i-am cunoscut acolo!

PS: de data asta aş lua o bunãciune care sã stea la autostop, sigur aş avea mai multe şanse în acest concurs :)))

Cătălin Moroșanu, declarații emoționante despre experiența Asia Express: ,,Am făcut o echipă extraordinară cu fratele me... Ana Baniciu, în exclusivitate despre show-ul Asia Express: „Pentru mine este experiența vieții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x