Antena Căutare

Ana Baniciu, în exclusivitate despre show-ul Asia Express: „Pentru mine este experiența vieții

Asia Express, cuvintele care stau pe buzele tuturor. Mai sunt câteva zile până când începe cel mai autentic show de aventură realizat în România. 12 februarie, ziua când se dă startul competiției de la Antena 1. Personajele principale sunt 14 vedete.

Asia Express, cuvintele care stau pe buzele tuturor. Mai sunt câteva zile până când începe cel mai autentic show de aventură realizat în România. 12 februarie, ziua când se dă startul competiției de la Antena 1. Personajele principale sunt 14 vedete.

Ana Baniciu a împărtășit cu noi câteva impresii de pe tărâm exotic. Primul a fost Cătălin Moroșanu. Cătălin Moroșanu, aventuri din "Asia Express": "Nu aveam unde să dormim, eram disperați și obosiți. Am nimerit la un templu!"

1. Ce a însemnat pentru tine experiența Asia Express?

Asia Express pentru mine este experiența vieții! Am plecat cu mai multe gânduri și mi-am dorit foarte mult să îmi aflu limitele, să știu ce pot face, ce mă motivează și cum reacționez în momente critice, atât fizic cât și psihic.

2. Care au fost cele mai dificile/ periculoase momente prin care ai trecut, atât fizic cât și psihic?

Psihic cred că am rezistat foarte bine și cred că asta a și fost un punct forțe al echipei noastre! Din punct de vedere fizic însă, am întâmpinat unele probleme având în vedere că eu am 45 de kg … Fac foarte mult sport, dar trebuie să recunosc că au existat câteva momente în care efectiv simțeam că îmi iese inima din piept!

Ana Baniciu, în exclusivitate despre show-ul Asia Express: „Pentru mine este experiența vieții

3. Cum ai reușit să te descurci cu mâncarea?

Nu aveam timp de mâncat… au trecut zile în șir în care noi am mâncat doar orez și poate câteva banane primite în dar. Nu sunt o tipă mofturoasă, dar acolo am gustat ce nu mi-am dorit sau imaginat vreodată că am să gust …

4. Când spui Asia Express, care sunt primele lucruri care îți trec prin minte?

Sunt câteva locuri pe care nu am cum să le uit vreodată, sunt câteva familii care mi-au rămas în suflet, sunt gesturi mici care pentru noi au însemnat enorm în călătoria prin Asia.

5. Relațiile sunt mereu puse la încercare în condiții de stres și presiune. Cum v-ați înțeles voi?

Eu cu Raluka ne-am propus de la început să ne spunem absolut orice și să comunicăm pe tot parcursul concursului pentru a evita orice fel de neînțelegere. Iată că Asia Express mi-a dăruit și o prietenă pe viață (că nu mai scăpa de mine) :)) Eu cu Raluka am fost ca într-o familie… au existat și momente de stres, momente tensionate dar nu ne-am supărat și nu ne-am certat nici măcar o dată în toată această aventură și ne mândrim tare mult cu asta!

6. Care sunt cele mai plăcute amintiri cu care te-ai întors de acolo?

Amintirile haioase cu echipa și cu ceilalți concurenți sunt extrem de multe! Avem amintiri minunate de la familiile care ne-au primit la ei în case și care au împărțit din puținul lor cu noi… Locurile în care am umblat, locuri încărcate cu multă energie și oamenii care ne-au sărit în ajutor cu orice.

Ana Baniciu, în exclusivitate despre show-ul Asia Express: „Pentru mine este experiența vieții

7. Ce ți-a lipsit cel mai mult în perioada petrecută în Asia?

Nu am avut timp să mă gândesc la absolut nimic pentru că eram mereu în curse și aveam de făcut o mulțime de lucruri… probabil că mi-au lipsit veștile de acasă. Mă gândeam seară înainte de culcare la familie și la ce se întâmplă în țara și mă rugăm să fie totul bine… să nu se întâmple ceva în absența mea!

8. Imaginează-ți că ar trebui să convingi un prieten să vadă emisiunea. Ce i-ai spune?

I-am convins deja! Toți prietenii mei așteaptă cu sufletul la gură emisiunea pentru că le-am spus că a fost o emisiune 100% pe bune, că nu e nimic fabricat și că noi chiar am trăit cu un euro pe zi! E o aventură nebună care ne va ține pe toți cu sufletul la gură în fața ecranelor, pentru că adrenalina pe care am simțit-o noi acolo se va transmite și la TV!

9. Ai repeta experiența?

Asta e întrebarea pe care o pune toată lumea de când m-am întors în țară, iar eu le răspund că aș mai repeta de 100 de ori această provocare fără să clipesc, pentru că m-am întors foarte schimbată de acolo… Sunt mult mai motivată, mult mai ambițioasă și mult mai recunoscătoare pentru ceea ce am și ce sunt. Asia ne-a dat foarte multe lecții și a pus o cărămidă importantă în ceea ce înseamnă evoluția noastră atât în concurs cât și în viața de zi cu zi…

Din 12 februarie, un nou show spectaculos pornește la drum. „Asia Express" aduce în fața telespectatorilor cele mai inedite aventuri ale celor șapte perechi de vedete care au intrat în aventura vieții lor.

EXCLUSIV! Cătălin Moroșanu, aventuri din "Asia Express": "Nu aveam unde să dormim, eram disperați și obos... Ana Baniciu, despre experiența ,,Asia Express” :„Zile în șir am mâncat doar orez și câteva banane!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x