Antena Căutare

Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 8. Stiliși, make-up artiști și sunetiști, focusați pe munca eficientă

În episodul 8 din Fotoreportaj – Asia Express – Drumul Zeilor, fotograful Bogdan Botofei ne arată imagini în exclusivitate de la filmările celui mai nou sezon al reality show-ului de succes.

Galerie
Pe Drumul Zeilor, în Asia Express, echipa din spatele camerelor, asta incluzând și sunetiști, make-up artiști, stiliști, au pus nevoile prezentatorilor și concurenților pe primul plan. | A1

Pe Drumul Zeilor, în Asia Express, echipa din spatele camerelor, asta incluzând și sunetiști, make-up artiști, stiliști, au pus nevoile prezentatorilor și concurenților pe primul plan. Grija pentru echipele de concurenți și pentru felul în care se simțea toată lumea îi ajuta pe cameramani să-și facă treaba eficient.

Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 8

Motivul pentru care toate cadrele lor au ieșit încărcate de emoție și au reușit să suprindă grimasele și momentele de cumpănă prin care au trecut concurenții a fost pentru că grija echipei de producție a fost concentrată asupra concurenților și probelor pe care le aveau de făcut.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 7. Reacțiile localnicilor, în exclusivitate, atunci când văd echipa de filmare

Articolul continuă după reclamă

Prezentatoarea Irina Fodor și întreaga echipă care s-a ocupat de ținutele, machiajul și coafura ei au învățat lecția răbdării atunci când vremea nu a fost de partea lor.

Cu ploaie, vânt, umiditate și temperature extrem de ridicate, echipa din spatele camerelor de filmat trebuia să îi facă pe cei din fața camerelor să se simtă în siguranță și confortabil pentru a putea înregistra.

Concurenții s-au și bucurat, dar au și strâns din dinți în momentele grele când și-au depășit limitele pentru a câștiga amulete sau imunitate.

Cadrele surprinse de fotograful echipei de filmare spun povestea muncii din spate, care nu se vede la televizor.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 6. Experiențele inedite prin care au trecut Irina Fodor și Marius Damian

Asia Express – Drumul Zeilor revine la Antena 1 pe 1 septembrie

După aproape un an de zile, Asia Express, cel mai dur reality-show al momentului, revine la Antena 1. Marea premieră va avea loc duminică, 1 septembrie, de la ora 20.00. Programul de difuzare rămâne cel bine cunoscut de telespectatori, duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30. Spre deosebire de celelalte sezoane, Drumul Zeilor a fost cel mai lung de până acum, având 11 etape în loc de 10.

Thailanda, Malaysia și Iondonezia sunt țările care vor pune la grae încercare cele 9 perechi de vedete dornice de aventură la capătul lumii. Obiceiuri stranii, călduri insuportabile, bariere lingvistice, trafic infernal, restricții religioase sunt doar câteva din obstacolele cu care concurenții trebuie să se confrunte pentru a obține marele premiu.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte, după un traseu de aproape 7000 de kilometri.

Sezonul șapte Asia Express se întoarce în inima celui mai șocant amestec de culturi și credințe de pe Terra: Asia. De la sclipirea statuilor lui Buddha, până la semețele semilune închinate lui Allah, Drumul Zeilor se anunță o provocare de proporții legendare. Secole de istorie și civilizație aduc în fața telespectatorilor un itinerar la limita dintre real și incredibil. Noul sezon va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de a te reinventa.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 5. Imagini exclusive de la filmările celui mai palpitant reality show

Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 7. Reacțiile localnicilor, în exclusivitate, atunci când văd echipa ... Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 9. Fotograful Bogdan Botofei, poveste vizuală a experienței celui ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x