Fotoreportaj Asia Express, episodul 15. Imagini din culisele celui mai nou sezon. Prin ce provocări trece echipa de filmare

Fotoreportajul celui mai nou sezon de la Asia Express continuă cu o nouă etapă de filmare.

Andrei Pungovschi a realizat imagini care au surprins momente inedite de la Asia Express

Andrei Pungovschi

Noul sezon din Asia Express apare în curând, iar până atunci ne bucurăm să vedem aceste imagini din culisele reality-show-ului de la Antena 1. Imaginile au fost realizate de fotograful Andrei Pungovschi în timpul competiției. Artistul a reușit să surprindă momente din spatele camerelor de filmat, acolo unde există o muncă asiduă pentru a se putea produce această emisiune.

Fotoreportaj Asia Express, episodul 15. Cum au arătat filmările pentru noul sezon

Fanii emisiunii se pot delecta cu aceste imagini din episodul 15 al show-ului, până ce noul sezon va apărea pe tv.

Telespectatorii iubitori ai acestui show vor putea vedea în curând marea aventură și își vor putea urmări vedetele preferate încercând să facă tot posibilul pentru a se descurca în această cursă. Iată că, emisiunea este realizată cu ajutorul unei echipe întregi care depune o muncă asiduă ca fiecare detaliu să fie pus la punct.

În episodul 15 al seriei de fotoreportaje Asia Express, fotograful Andrei Pungovschi a surprins în imagini momente în care cameramanii și reporterii trec prin cele mai dificile clipe pentru a surprinde fiecare ipostază din timpul filmărilor.

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța, momente de maximă dificultate la Asia Express. Prin ce au trecut cele doua

Cine este Andrei Pungovschi, fotograful care surprinde cele mai importante detalii în Asia Express

Andrei Pungovschi este unul dintre cei mai celebri fotografi români, care s-a remarcat prin prisma pasiunii și perseverenței de care a dat dovadă, reușind să vorbească prin imagini.

Pasiunea lui Andrei Pungovschi pentru fotografie s-a dezvoltat în 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă. De-a lungul tipului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

Fotografiile sale au fost premiate la concursuri internaționale, printre care Pictures of The Year International, National Press Photographers Association, The Missouri Press Association, în SUA, BursaPhotoFest în Turcia.

Citește și: Primul mesaj al lui Răzvan Fodor, după ce Irina Fodor s-a întors din Asia Express - Drumul Împăraților

În 2021, Andrei Pungovschi a realizat fotoreportaje în Asia Express.

Citește și
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Mai multe articole

Ce vedete au pornit pe Drumul Împăraților

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Ultimele știri