Antena Căutare

Adriana Trandafir și Maria Speranța, momente de maximă dificultate la Asia Express. Prin ce au trecut cele doua

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, au vorbit fără paravan despre experiența Asia Express și lucrurile care le-au pus în dificultate.

adriana trandafir si maria speranta Galerie
Începutul de competiție Asia Express a fost unul dificil pentru echipa formată din Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, după ce tânăra a fost luată de medicii pentru că nu s-a simțit bine. | Antena 1

Începutul de competiție Asia Express a fost unul dificil pentru echipa formată din Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, după ce tânăra a fost luată de medicii pentru că nu s-a simțit bine.

„Este așa o stare ciudată să împletești disperarea cu fericirea, neputința cu dorința”, a mărturisit artista Adriana Trandafir.

După atâta alergătură, Adriana a spus că în cazul ei oboseala își spune cuvântul. Atunci când a aflat că Mariei îi e rău, Adriana a trecut prin momente de disperare și panică pentru că nu știa ce se întâmplă cu fiica ei și dacă își va reveni repede.

„Nimeni nu știa să-mi spună nimic. (...) Și am fost în cea mai cumplită situație din viața mea. A fost ziua în care am îmbătrânit 10 ani”, a mărturisit cu tristețe Adriana Trandafir.

Cu toate acestea, când a aflat că Maria s-a pus pe picioare, împreună cele două concurente, mamă și fiică, au trăit experiențe de neuitat, despre care Adriana spune că sunt fascinante.

„Este constant, nu ai timp să te oprești, să te uiți în stânga, în dreapta”, spune Maria.

Cum au relaționat concurentele cu localnicii în Asia Express

Localnicii se miră de ce concurenții nu au timp și răbdare să stea în loc și să admire locurile prin care trec și unde au de îndeplinit misiuni. Puțini înțeleg că Asia Express e o cursă nebună unde totul se face contra-cronometru. Adrenalina cu siguranță își spune cuvântul în astfel de cazuri, dar uneori devine frustrant atunci când îți dau seama că nu au timp să admire frumusețile naturii prin care trec.

„Eu zic că această emisiune va fi mirarea acestui an al pandemiei”, a mai spus Adriana, mirându-se de performanțele la care au ajuns oamenii din echipa din spatele Asia Express.

„Aici suntem cumva protejați, într-o bulă”, a mai adăugat concurenta Asia Express, gândindu-se că în Asia nu se mai uită la televizor și nu mai vede toate lucrurile rele care se întâmplă.

„Oamenii simplii sunt cei care au cel mai mult de dat”, a mai adăugat Maria, vorbind despre bunătatea localnicilor pe care ele i-au întâlnit.

Citește și: Adriana Trandafir şi Romică Țociu au câștigat cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva! Finala, lider de audienţă

Cel mai greu lucru din experiența Asia Express a fost autostopul pentru că au reușit cu greu să îi convingă pe localnici să le ia cu mașina, în special în contextul pandemiei. Pe lângă asta, atunci când se intraurează lockdown, mașinile trec foarte rar și au fost obligate să aștepte chiar și o oră pentru a avea șansa să înainteze în cursa pentru marele premiu.

Chiar dacă la început Adrianei și Mariei le-a fost rușine să ceară mâncare, ele au trecut deja peste acest prag și au îndrăznit de multe ori să le ceară localnicilor alimente, în zilele în care nu primeau nimic.

„Am avut noroc cu Maria Speranța că mai știa așa câteva cuvinte turcești. Ei sunt amabili”, a mai adăugat Adriana Trandafir.

Cum s-au descurcat cu orientarea în spațiu

Deși au avut de parcurs zilnic mulți kilometrii și probele nu au fost mereu prietenoase, cele două concurente Asia Express s-au declarat mulțumite când au reușit să se descurce într-o țară complet străină.

„Eu sunt disperată cu harta. Cel puțin eu dacă nu am harta în perimetrul meu de 3 centimentri, înebunesc, urlu. Vreau harta, unde-i harta”, a povestit râzând Maria.

„Numai că nu stăm bine cu oamenii care nu înțeleg foarte bine”, a mai explicat Adriana, vorbind despre dificultățile întâmpinate când au avut de dat explicații despre locurile în care aveau să ajungă.

Citește și: Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu se transformă în Ileana Sărăroiu și Ştefan Bănică

„Adrenalina asta, dorința de a câștiga te face să nu fi atent”, a completat Adriana.

Cu toate acestea, cele două concurente Asia Express se bucură de faptul că au întâlnit oameni cu povești de viață extraordinare, genul de oameni despre care se scriu cărți.

Lidia Buble și Estera Buble mărturisesc care sunt provocările din Asia Express care le-au schimbat viața. "Eu fac f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Ce cadou au primit Mihai Găinușă și Oana Paraschiv de la colegii din radio, înainte de plecarea în Asia Express - Drumul Zeilor

Ce cadou au primit Mihai Găinușă și Oana Paraschiv de la colegii din radio, înainte de plecarea în Asia Express - Drumul Zeilor

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au primit un cadou înduioșător din partea colegilor de la radio, chiar înainte de plecarea în Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cei doi pornesc în aventura vieții lor alături de două talismane norocoase.

Joi, 29.02.2024, 13:32
Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Puțini sunt cei care știu cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Concurenta a plecat în aventura vieții sale alături de Mihai Găinușă. Iată cu ce se ocupă aceasta și care este relația dintre cei doi.

Joi, 29.02.2024, 10:26
Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului

Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului

Cosmin Vîjeu a decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7 cu Adrian Nartea. Descoperă care este motivul pentru care a decis să participe la cel mai dur reality show.

Miercuri, 28.02.2024, 19:34
Cine e Adrian Nartea de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce  l-a determinat să plece în această aventură

Cine e Adrian Nartea de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce l-a determinat să plece în această aventură

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7. Descoperă care este motivul pentru care a decis să participe la cel mai dur reality show.

Miercuri, 28.02.2024, 19:07
Ultimele știri
x