Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Gina Pistol, despre Asia Express, show-ul 100% real. De ce să nu ratezi MAREA PREMIERĂ din această seară

În această seară, de la 20:00, începe "Asia Express", cel mai dur show din România! În fiecare luni și marți, telespectatorii Antena 1 vor fi martorii unui maraton unic pe teritoriul Asiei, în care șapte cupluri de vedete se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro.

În această seară, de la 20:00, începe „Asia Express", cel mai dur show din România! În fiecare luni și marți, telespectatorii Antena 1 vor fi martorii unui maraton unic pe teritoriul Asiei, în care șapte cupluri de vedete se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro.

La cârma emisiunii se află Gina Pistol, vedeta care a fost invitată la Observatorul orei 16:00, pentru a dezvălui detalii despre show-ul unic pe care l-a avut România.

Dorian Popa și mama sa, frații Moroșanu, Lora și Ionuț Ghenu, soții Drăgulescu, Ana Baniciu și Raluka, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Daniela Crudu și Vica Blochina sunt vedetele care vor apărea în fața voastră așa cum nici nu vă imaginați. Asia Express e show-ul care i-a făcut să își descopere și alte laturi ale personalității lor.

Este ceva nou pentru toată lumea. Gazda emisiunii are toată admirația pentru cele 7 echipe din concurs.

Au dormit pe jos, au dormit în frig, cu șobolani pe lângă ei. După ce nu te odihnești cum trebuie, pe urmă să ieși în ploaie, după care să te mai sunt eu și să îți dau o probă (...), foarte greu”, a precizat Giba Pistol.

Condițiile nu au fost cele mai bune nici pentru Gina. Însă veți descoperi mai multe începând cu ora 20:00, în această seară, numai la Antena 1. Fără scenarii, fără situaţii premeditate, fără locuri amenajate, 7 cupluri de vedete trăiesc viaţa la maximum, cu un euro pe zi.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video