Antena Căutare

Iubita lui Speak, cea mai fierbinte apariție de până acum! Ștefania, asemănată cu panteră neagră: „Cam indecentă”

Ștefania, iubita lui Speak din sezonul 3 „Asia Express”, face senzație pe Instagram cu cea mai fierbinte apariție a ei de până acum! 

Iubita lui Speak, cea mai fierbinte apariție de până acum! Ștefania, asemănată cu panteră neagră: „Cam indecentă” Galerie
Ștefania, iubita lui Speak de la „Asia Express”

Speak și Ștefania formează de câțiva ani unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au participat în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express” și au trecut împreună prin zeci de misiuni dificile.

Ștefania, iubita lui Speak, face senzație pe Instagram

Ambițioși și dornici să pună mâna pe marele trofeu, cei doi au reușit să ajungă până în marea finală din sezonul 3 „Asia Express”. Totuși, câștigători au fost Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania clasându-se pe locul doi, după ce au ajuns la punctul de finish la douăzeci de minute distanță de învingători.

citește și: Ștefania, iubita lui Speak, poză fierbinte din dormitor! Cum a reacționat Alina Ceușan când a văzut imaginea

Totuși, cei doi au dezvăluit că au avut parte de o experiență de neuitat și au reușit chiar să lege prietenii mai puternice cu unii dintre concurenți. Chiar înainte de finală, Speak a decis s-o ceară în căsătorie pe Ștefania, iar momentul a fost savurat din plin de public. Cei doi au câștigat inimile a zeci de mii de fani, care au continuat să-i urmărească pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, frumoasa Ștefania și-a surprins admiratorii cu cea mai fierbinte apariție de până acum. Îmbrăcată cu un costum negru lucios, extrem de mulat, iubita lui Speak a făcut senzație cu un clip video în care o putem vedea într-o ipostază provocatoare.

citește și: Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

Fanii nu au rămas indiferenți și au reacționat imediat, complimentând-o pentru modul în care arată.

„Pantera neagra👍”, „Cam indecentă😻😂”, „Superbă!😘😘”, „Muriim❤️”, iată doar o parte din comentariile oferite de admiratori, la clipul video postat de Ștefania pe pagina sa de Instagram.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x