Antena Căutare

Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 1. Primele imagini din competiție. Ce au remarcat concurenții

În primul episod din Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeului observăm primele reacții ale concurenților care s-au izbit din plin de provocările celui mai dur reality-show.

Galerie
Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeului, episodul 1. Primele impresii ale concurenților | Antena 1

În seria Jurnal de călătorie - Asia Express fanii emisiunii pot vedea imagini cu ceea ce se petrece în cel mai așteptat reality-show. Concurenții îți exprimă primele impresii, își prezintă gândurile cu care au pornit pe Drumul Zeului, dar și ce au descoperit când au ajuns în Thailanda. Nicolai Tand a mărturisit că are impresia că ziua nu se mai termină în Asia Express, în timp ce Victor Slav a afirmat că i s-a părut cel mai greu început din toate cele 7 sezoane.

Citește și: Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”

Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeului, episodul 1. Primele impresii ale concurenților

Iată primele declarații ale concurenților Asia Express | Drumul Zeului.

Acum 3 zile eram în Berceni și acum dăm de mâncare la elefanți - Andreea Samson.

Nu s-a anunțat că e cel mai greu început din cele 7 sezoane? - Victor Slav.

Tot ce vezi la televizor și-ți închipui, înmulțești cu 1000 și abia îți dai seama despre ce e vorba - Adrian Nartea.

Groasă treaba cu căldura aici! - Vlad Condurache.

Sunt sigură că atunci când voi ajunge acasă mă voi bucura și de perna pe care o avem - Betty Salam.

În Asia Express ai impresia că ziua nu se mai gată -Nicolai Tand.

Oana a venit cu anxietate în Asia. Eu sunt anxietatea - Mihai Găiușă.

Citește și: Adrian Nartea, declarație de dragoste pentru soție. Cum o alintă concurentul Asia Express pe Alina

Imagini exclusive în premieră din noul sezon Asia Express - Drumul Zeilor În fiecare Luni și Miercuri, după Insula Iubirii, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Unde se defășoară sezonul 7 Asia Express și cine sunt concurenții de pe Drumul Zeilor

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Asia Expess se va vedea pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x