Antena Căutare

Adrian Nartea, declarație de dragoste pentru soție. Cum o alintă concurentul Asia Express pe Alina

Adrian Nartea, concurentul Asia Express sezonul 7, și-a luat prin surprindere soția cu o declarație de dragoste superbă. Actorul a publicat mesajul emoționant pe contul oficial de Instagram alături de un videoclip înduioșător.

Colaj cu Adrian Nartea și familia lui Galerie
Adrian Nartea, concurentul Asia Express sezonul 7, și-a luat prin surprindere soția cu o declarație de dragoste superbă | Antena 1 & Instagram

Adrian Nartea este un bărbat împlinit și un tată fericit. Concurentul de la Asia Express sezonul 7 se mândrește cu o carieră de succes în industria artistică, o soție superbă și două fiice minunate.

Deși este foarte discretă când vine vorba de viața personală, actorul nu ezită să îți țină la curent fanii din mediul online cu cele mai speciale evenimente. În comparație cu partenera lui, Alina, acesta are o activitate intensă pe contul de Instagram.

Pentru că are o relație specială cu cei 150 de mii de urmăritori, Adrian Nartea i-a anunțat că data de 27 mai este deosebit de importantă pentru el. Soția acestuia și-a aniversat ziua de naștere.

Citește și: Adrian Nartea, sărbători emoționante alături de familie după ce s-a întors din Asia Express. Ce cadou inedit le-a adus celor dragi

Articolul continuă după reclamă

Concurentul de la Asia Express sezonul 7 i-a făcut o surpriză emoționantă Alinei. Acesta a decis să-i transmită un mesaj romantic partenerei sale, chiar pe rețelele sociale. De asemenea, videoclipul pe care l-a publicat a generat o mulțime de aprecieri.

Ce declarație de dragoste a primit Alina de la soțul ei, Adrian Nartea. Postarea care a „topit” inimile oamenilor din mediul online

Adrian Nartea și Alina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ opt ani, iar din rodul iubirii lor s-au născut două fetițe minunate: Mara și Petra. Soția actorului a fost întotdeauna o persoană retrasă, preferând să stea departe de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor.

Puțini sunt cei care știu că Alina este make-up artist de meserie, iar în timpul liber petrece momente de neuitat în familie. Actorul este foarte mândru de tot ce a realizat alături de sufletul său pereche, în mod special de fiicele lor.

De curând, Adrian Nartea a luat pe toată lumea prin surprindere cu o declarație de dragoste pentru Alina. Chiar de ziua ei, acesta i-a făcut o postare emoționantă. Se pare că actorului nu îi este teamă să își exprime sentimentele față de partenera lui în fața publicului.

Citește și: Cum arată soția lui Cosmin Vîjeu de la Asia Express. Imagini alături de partenera lui din ziua în care a plecat pe Drumul Zeilor

„Mulțumesc pentru toată răbdarea, puterea și iubirea pe care o ai și mai ales tăria cu care poți să stăpânești un zevzec și să îl ții cu picioarele pe pământ. Mulțumesc pentru felul în care ne ții în familia noastră minunată! Te iubesc, Ciumpi! I got you! La Mulți Ani!”, i-a scris el, vizibil emoționat.

Mai mult, un detaliu important a ieșit la iveală odată cu postarea. Adrian Nartea își alintă soția într-un mod deosebit. „Ciumpi” este alintul pe care îl folosește acesta când vorbește cu Alina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul distribuit de Adrian Nartea a strâns foarte multe mesaje din partea fanilor. Postarea emoționantă a concurentului de la Asia Express sezonul 7 a ajuns rapid la inimile prietenilor virtuali.

„Mulțumesc Ciuci pentru tot! Te iubesc tare”, a fost răspunsul pe care Alina i l-a dat soțului ei, chiar printr-un comentariu.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x