Antena Căutare

Lacrimi amare la Asia Express! Echipele au fost despărțite din nou. „Nu ne vine să credem. Urâtă situație”

Echipele celui mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului, au fost despărțite din nou de Gina Pistol. Anunțul i-a întristat pe concurenți. Ruby și Cocuța au izbucnit în plâns.

Echipele celui mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului, au fost despărțite din nou de Gina Pistol. Anunțul i-a întristat pe concurenți. Ruby și Cocuța au izbucnit în plâns.

La primul joc, coechipierii vor fi împreună, dar apoi e vor despărți. Cocuța, Morodan, Șerban și Robert vor trebui să facă autostopul.

„Ne dă în fiecare zi câte o bombă care îți distruge creierul. Simt că voi avea o cădere nervoasă ușoară. Nu am chef să fac probe singură”, a spus Ana Morodan.

„Este cel mai mare șoc pe care îl am la Asia Express. Eu nu dorm singură nicăieri în India. Trebuie să merg singură sute de kilometri în mașină cu oameni străini și gândul să dorm singură în India mă îngrozește”, a spus Cocuța.

„Nu ne vine să credem. Urâtă situație”, a spus și Robert, iubitul lui Ruby.

CRBL și Oase se bucură de statutul dobândit cu ajutorul imunitãţii – acela de nu participa la misiuni şi de a-şi petrece restul zilelor din aceastã etapã la hotel.

Aseară, când Asia Express a fost lider detașat de piață, CRBL şi Oase au câştigat singura imunitate a etapei... Concurenții, puși la muncă grea la Asia Express! Teleșpan: „Mă duc pe urmele lui Ipate. Mă doare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x