Antena Căutare

Liviu Vârciu, despre simțul orientării al Danielei: "Nu știu cum a trăit asta până la 20 și ceva de ani fără GPS, cum s-a descurcat până la vârsta asta?"

Liviu Vârciu nu poate înțelege cum poate fi atât de dezorientată noua sa colegă. Daniela Crudu nu are nicio grijă în viață și ia totul ca pe o distracție. Responsabilitate, zero! Probleme, zero! Râs și distracție cât cuprinde!

Liviu Vârciu nu poate înțelege cum poate fi atât de dezorientată noua sa colegă. Daniela Crudu nu are nicio grijă în viață și ia totul ca pe o distracție. Responsabilitate, zero! Probleme, zero! Râs și distracție cât cuprinde!

Daniela Crudu și Liviu Vârciu au făcut echipă vreme de o zi în Loos, căci provocarea de a schimba coechipierii a fost de bun augur pentru unii, iar pe alții i-a scos din minți.

Dacă pentru Cruduța faptul că l-a avut alături pe Liviu, în loc de Vica Blochina, a fost chiar distractiv, pentru Vârciu a fost chiar chinuitor. Nu numai că a bombănit și s-a minunat tot drumul de spititul aventurier și lipsit de orice responsabilitate al Danielei, dar totul a atins un punct culminant atunci când s-a văzut nevoit să doarmă cu ea în pat.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vică Blochina şi Daniela Crudu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 10 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro de la ASIA EXPRESS.

Ghenu, la pământ fără Lora, în competiția Asia Express: "Cu ea știam exact ce am de făcut, acum e complicat"... Vedetele ,,Asia Express” au dat dovadă de fair-play, cu riscul de a fi eliminate Cea de-a şaptea ediţie „Asia Express” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x