Antena Căutare

Margherita de la Clejani, jignită grav de Iuliana Luciu, după plecarea de la Asia Express? „A înțeles mesajul”

Iuliana Luciu a spus că nu ar mai merge alături de Margherita de la Clejani într-o experiență ca „Asia Express”, deoarece artista „că nu are rezistență fizică și psihică”.

Iuliana Luciu a spus că nu ar mai merge alături de Margherita de la Clejani într-o experiență ca „Asia Express”, deoarece artista „că nu are rezistență fizică și psihică”.

Problemele de sănătate ale Margheritei de la Clejani au pus capăt experienței la „Asia Express”. Din acest motiv şi Iuliana Luciu a trebuit să părăsească competiţia.

„Marga este o persoană foarte bună, dar nu aș mai merge cu ea într-o experiență de acest gen, într-o competiție, pentru că nu are rezistență fizică și psihică. Ea chiar a fost foarte bolnavă. Ea nu a avut nicio vină că s-a îmbolnăvit”, a spus Iuliana Luciu.

„Aici nu m-am referit nici măcar o secundă că ea are probleme cu capul”, a clarificat ea.

„Asia Express este o competiție adevărată 100%. Și este foarte greu ce se întâmplă acolo. Atunci când ajungi acolo și trăiești momentul. Este foarte greu. Cum spunea Iuliana, trebuie să fii și competent să fii acolo. Aici nu este vorba de răsfăț. Eu la un moment dat nu mai vedeam”, a spus Margherita de la Clejani.

Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au explicat de ce au ajuns să părăsească „Asia Express” la „Xtra Night Show”. Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus.

Tensiuni și acuzații grave la Asia Express: „Una dintre echipele noastre favorite trișează în mod constant”... Ruby, în ipostaze incendiare, într-un nou videoclip! A lansat o piesă pe ritmuri tribale, „Toarnă” – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x