Antena Căutare

Mihai Petre și Elwira de la Asia Express au doi copii superbi! Cum arată fetele cuplului

În ediția 9 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, Mihai Petre și soția acestuia, Elwira, s-au emoționat atunci când au vorbit despre copiii lor. Cum arată fetele cuplului?

Elwira si mihai Petre la asia express, sezonul 4 Galerie
Mihai Petre și Elwira de la Asia Express au două fete | Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1 îi poartă pe concurenți prin locuri uluitoare și îi provoacă să îndeplinească tot felul de misiuni, în goana după marele trofeu.

În ediția 9, chiar cu puțin timp înainte de a-și exprima votul înainte de cursa pentru ultima șansă, Mihai Petre și Elwira au dezvăluit un detaliu emoționant despre cei doi copii ai lor. Ulterior, fanii au putut descoperi cum arată fiicele cuplului.

Mihai Petre și Elwira de la Asia Experess s-au pozat alături de cei doi copii

„Nu e o zi prea bună pentru că e 1 iunie și pentru că nu ne-am sunat fetele. E prima oară când se întâmplă asta. E un moment foarte greu pentru noi. Din cauza asta e o zi grea emoțional. Nu din cauza competiției. Restul mi se pare o joacă. Că mă nominalizează, că eu am de nominalizat. Nu e asta viața mea. Viața mea sunt fetele mele”, a explicat Mihai Petre, în ediția 9 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”, înainte de-a anunța cu ce echipă votează înainte de cursa pentru ultima șansă.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Cuza îl ironizează pe Mihai Petre: „Irina, nu mai am misiuni. Ce e organizarea asta?”

„Eu simțeam că îmi vin lacrimi”, a completat soția acestuia, Elwira.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Emoționați până la lacrimi, cei doi s-au îmbrățișat și s-au gândit la cei doi copii ai lor. Pe paginile lor de Instagram, aceștia au poze de familie în care apar alături de fiicele lor.

A fost un moment extrem de emoționant și, pentru moment, toți concurenții au uitat de rivalități și au empatizat cu cei doi.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Elwira Petre, la un pas să rămână fără lanțul de aur de la gât, de dragul unei misiuni

Cuplul Mihai Petre și Elwira are doi copii. Catinca s-a născut în anul 2012 și, șase ani mai târziu, s-a născut și mezina familiei, Ariana.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express - Drumul Împăraților, lider de audiență. Alexandra Ungureanu și mama sa au părăsit competiția... Mesajul Alexandrei Ungureanu după ce a fost eliminată de la Asia Express - Drumul Împăraților. Ce a publicat în mediul o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x